Efe Arda ŞEN
Yeni Üye
Merhabalar,
Resimde bulunan kuşun cinsiyeti hakkında yardımcı olabilir misiniz? Erkek olarak düşünüyorduk fakat burun rengi değişti biraz.
Şimdiden çok teşekkürler
Büyük ihtimal erkek. Burnu ışıktan parlamış. Fotoğraf çekerken flaş kullanmayın, fotoğrafını çektiğiniz şeyin arka planı da karanlık olmasın.Daha net fotoğraf yükledim,Hareketsiz ve fazla oynak değil dişi gibi davranıyor ondan emin olamadım
Arkadaslar yasi kac bunlarin
Merhaba tekrar belki çok fazla soruyorum ama iki kuşumda ilk alındıklarında erkek dendi sonradan kıza döndüler galiba bana cinsiyet ve yaş konularında yardımcı olabilir misiniz rica etsemm
Kuşum yeni geldi acaba cinsiyeti,yaşı veya ayı ve ırkını söylermisiniz?
Yardımınız için teşekkürler. 2 aylık olduğunu nereden anlayabildiniz?2 aylık yerli erkek
İyi günlerde besleyin.
Herşeyi ısırıyor diyebilirim huysuz birazAskinda dişi erkek farketmez ısınması için. Sadece karakter meselesi bazilari baskin olur bazilari daha sakin. Serbest bi kuşsa karakterdir ısırması sıkıntıdan değil. Birde dişi kuşlar daha çok ısırıyor.
Merhabalar kuşumu dişi diye almıştım ama bugünkü birkaç davranışı şüpheye düşürdü yardımcı olur musunuz?
benim okuduklarim anladigim kadariyla disi ama tabii tecrubeliler daha iyi bilir.Arkadaşlar alalı 2,5 ay oldu cinsiyeti tam olarak nedir
Merhaba. Bu albino kuşunu erkek diye aldım. Aldığım kişi ısrarla erkek olduğunu ve kuşa kefil olduğunu ayrıca iki defa yavru yaptığını 1 ay önce dişisinin öldüğünü söyledi. Bu fotoğraflara bakarak cinsiyet ve yaşı hakkında birşeyler söyleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim. Yaşı hakkında birşey söyleyebilir misiniz?Erkek.
1 - 2 yaş arası vardır diye düşünüyorum.Teşekkür ederim. Yaşı hakkında birşey söyleyebilir misiniz?
Yavru olma ihtimali yok değil mi?1 - 2 yaş arası vardır diye düşünüyorum.
Bir şey söylemek çok zor.
YokYavru olma ihtimali yok değil mi?