Çok tesekkur ederim tahminen kaç aylık olabilir yavru tüylerinden daha çok fazla kucuk old farkina varabildim ama aylik olarak bilemiyorum tabi daha acemiyimOğlan.
Yavru daha.
Erkeklerin yavru iken ceresi pembe olur zaten.

Çok tesekkur ederim tahminen kaç aylık olabilir yavru tüylerinden daha çok fazla kucuk old farkina varabildim ama aylik olarak bilemiyorum tabi daha acemiyimOğlan.
Yavru daha.
Erkeklerin yavru iken ceresi pembe olur zaten.
cevap vericek var mıCevap vericek yok muMerhaba ben kuşumum cinsiyet, ırk ve özellikle yaşını merak ediyorum da tahminde bulunabilir misiniz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
umum cinsiyet, ırk ve özellikle yaşını merak ediyorum da tahminde bulunabilir misiniz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Selcuk Bey sizi ugrastirmis oluyorum ama benim yeni gelen kusumun rengi klasik Yeşil değil soluk duruyor bu ırk belirtisi midir? Veya fotodan anlayabiliyorsaniz irki nedir yardimci olabilir misiniz daha yeni basladim muhabbet kusu bakmaya acikcasi cocuklar gibi heyecanli oldugumdan irkini bile bilmek istiyorumErkek ve 6-7 aylık civarı
Bende yeniyim ama tahmin etmek istedim
Tosun oğlan. Kuş şişman gibi. Ölçüm yapar mısınız
Yok cok zayif foto zoom yaptigim icin oyle cikmis. İki yasinda disi vardi bende onun yaninda yarisi bile degilTosun oğlan. Kuş şişman gibi. Ölçüm yapar mısınız
Sizde sagolun. 2 aylik civari galiba.Bende yeniyim ama tahmin etmek istedimyaklasik 1 aylık ve erkek
![]()
Daha öğrenmem gereken çok şeey var çook sevdiğim için bir işe giristik ya hadi bakalımYok cok zayif foto zoom yaptigim icin oyle cikmis. İki yasinda disi vardi bende onun yaninda yarisi bile degil
@Selçuk YÜKSEL tesekkur ediyorum ureticide iki aylik demisti demekki dogruymus.
Sizde sagolun. 2 aylik civari galiba.