Muhabbet kuşu çişini tutması

Yeni konu açın demiştim size @İbrahimenes

Anormal dışkı mevcut. Antibiyotik + antifungal ilaç kullanılmasını öneririm.
Başka birinin konusunun altına yazmışsınız burdan devam etmicem konunuza.

Boşsa kademeli olarak yumurtaları alıp çöpe atın o zaman. Ve şu konuyu okuyup uygulayın yazılanlara dikkat edin.

Son düzenleme:
Çift kuşumun çiftleşirken gördüm ama çiftleştiler mi bilmiyorum yuvalık takmadım sürekli kafes dibinde geziyorlar öncesinde boş yumurtladığı için yuvalık takmamıştık dinlensin kuşumuz diye şu anda da hiç tüneklere çıkmıyorlar sürekli yerde geziyorlar yuvalık takalım mı

Böyle şeyler almanızı önermem.

Her şeyden dozunda,yeteri kadar yesin.
Takviyeler,tahıllı normal yemi,pelet alınabilir,arada sebze meyve salatası verilebilir,bazen haşlanmış yumurta vs.
Dişi böyle kafes altında duruyor çiftleşmek isterken gördüm ama çiftleştiler mi bilmiyorum yuvalık takmadım henüz

Hızlıca yuvalık takın hatta geç bile kalmışsınız. Yoksa yere yumurtlayacak..

Hızlıca yuvalık takın hatta geç bile kalmışsınız. Yoksa yere yumurtlayacak..
Merhaba başka bir erkek muhabbet kuşum kendi eşi ile değilde başka eşi olmayan dişi kuşum ile çiftleştiler nasıl yapıcaz acaba eşi vardı ama erkek kuşumun eşi olmayan dişi kuş yanına gidince çiftleştiler ama kendi eşi ile de çiftleşmek istiyor erkek kuş iki tane eşi olur mu bı erkek kuşun

Son düzenleme:
Dörde kadar caiz hocam 😂 şaka bir yana problem değil. 2 günde bir bahsettiğiniz dişinin yanına çiftleşme olana kadar atın geri eşinin yanına alın. Hatta eski eşinin yavruları yoksa yeni eşinin yanında da kalabilir. Problem değil yani. İnsan gibi zannetmeyin onları.

Dörde kadar caiz hocam 😂 şaka bir yana problem değil. 2 günde bir bahsettiğiniz dişinin yanına çiftleşme olana kadar atın geri eşinin yanına alın. Hatta eski eşinin yavruları yoksa yeni eşinin yanında da kalabilir. Problem değil yani. İnsan gibi zannetmeyin onları.
Eşinin yanından ayrılmıyor koyduk ciftlestigi dişinin yanına ama dişi dövdü
Ucsunlar diye çıkarmıştım dişi kuşum da yalnızdı onuda çıkardığım anda erkek kuş ile çiftleştiler bianda ilk ciftlesti bı kaç dakika sonra tekrar yine çiftleştiler

Kendi eşi ile de çiftleşmek istiyor ama dişi şuan sakin kizliginlik ta falan değil

Yani günde 1 defa çiftleşmelerine izin verin dişi yumurtlayacak ve tek başına yavruları büyütecektir endişelenmeyin.

Erkek kızgın demekki kısa süre sonra eşi de kızışacaktır.
Çift kuşum bunlar

Son düzenleme:
Geri