Pardon çok özür dilerim. Sanırım uzman olan sizmişsiniz benim hatam. Siz o zaman teşhisi koyun ilacı verin. Çünkü bazılarına göre 2 bazılarına göre 3 ihtimal vardı. Siz olayı net olarak anlamışsınız. Tekrar tekrar özür diliyorum.Gaga içinde bir şey yok normal gaga içi yemini yiyip suyunu içiyor konuşuyor uçuyor ama solda gözüküyor zaten orası öğle oldu daha fazla netlemiyor kamera
İşte problem orada zaten sizin için "görünür olan" forumdakilere halen "görünmez" haldedir. öncelikle oraya bir yem parçası yapışmış veya bir parazit yapışmış ihtimallerini eledik. Çünkü siz net görüyorsunuz. Diğer 3 ihtimal ise çiçek hastalığı, trichomanisiasis veya mantar. Mantarda da iki ihtimal var iç mantardan kaynaklı durum ki biraz zayıf ama olabilir veya dış mantar. İhtimalleri eleyip görerek teşhis halen konulabilir. Geçmiş olsun.Ben bir şey demedin neden trip attınız acaba sadece görüneni söyledim
İşte uzman denilen şahıs öyle google'a bakmadan gerçek duruma bakıp teşhis koyuyor. Hatta google ona soruyor. Ama uzmanına bu kadarcık bilgi ve fotoğrafla sorarsan fıkradaki cevabı verebilir. "Merhumu nasıl bilirdiniz? GÖRMEDİK ki. "Peki ben teşhisi nasıl koyacağım acaba hiç bilmiyorum ilk defa başıma geldi bu olay
Deneyip yazar mısınız o zaman? Çıkmıyorsa yem yapışması değildir ve yineleyeyim mantar olabilir. Troysd krem kullanabilirsiniz.Denemedim sadece vazelin sürdüm tümör değildir dimi ya