Betülçetin
Yeni Üye
Sıcak su torbasını nereye koyuyorsunuz?Ben hastalandığından beri 1,5 aydır battaniyeyle örtüp sıcak su torbası koyuyorum içerisi 20 derece olan odada. Ne zaman yapmazsam kuşum hastalanıyor, kusuyor. Belki alakası yok üşütmüyor bile ama ben ona bağlayıp önlem alıyorum. Dışardan duyanlar bu kuş daha soğuklara dayanır sen alıştırdın sıcağa diyor. Vallahi ne yapmam gerek bende bilmiyorum gerçekten çokmu alıştırdım sıcağa
Seramik ampul deneyebilirsinizYardımlarınız için çok teşekkür ederim. Etrafını battaniyeyle sarsam ısınır mı? Ampul taktım daha önce ama sürekli açık kalamıyor şarteli attırıyor.
Bende bir süre kullandım kafesin üstüne örtü örtüp koyuyordum battaniye olmaz çünkü tüyleri rahatsız ederSıcak su torbasını nereye koyuyorsunuz?
Kafesin üstüneSıcak su torbasını nereye koyuyorsunuz?
Kafesin üstüne değil de ; kuş gece kafes içinde uyumak için hangi köşeyi tercih ediyorsa o köşenin 20-30 cm yakınına yerleştirmeniz daha iyi olur . Sıcaklığın aniden fazla artması da ayrı bir sıkıntı .Kafesin üstüne
Isınsın derken bu sefer hiperterminin evrelerini geçirip kusuyor olmasın?Kafesin üstüne