Muhabbet kuşu kursak mantarı

Şuan uyudular birde kağıdı değiştirdim o yüzden mavi kusta şuan dışkı yok sabah her ikisininde dışkı ve videolarını atacağım 🙏🏼
Elle beslemeye gerek yok. İkisi de düzeliyor 👍 Gözünüz aydın diyeyim.

Elle beslemeye gerek yok. İkisi de düzeliyor 👍 Gözünüz aydın diyeyim.
Hocam mavi kuş dışkısı iki resim atıyorum ikiside ona ait

İkisininde şimdi çektim en son yapmamışlar yazidgimdan sonra yapmış kuş dışkı bu ikisi var

Mavi kuşun isal dıçkısının yanindaki siyah şey dışkı mı ? Dışkılar resimde mi siyah çıkmış yoksa çıplak gözle de siyah mı ?

Mavi kuşun isal dıçkısının yanindaki siyah şey dışkı mı ? Dışkılar resimde mi siyah çıkmış yoksa çıplak gözle de siyah mı ?
Hocam normalde köyü yeşil kuruyunca daha kötü görünüyor bence.
Sarı kuş ilacı içtikten sonra iki gündür yine kusma hareketi yapıyor bu ilaç rahatsızlığından mi yoksa hala kursakta mantar mi var? Mavi kuş ise bir defa çok hafif yem kustu sanırım yada yem kırıp yutmayip onuda çıkarmış olabilir

Dışkıları görelim ikisinin de. Ayrıca güncel video.
Hocam bu mavi kuş dışkı tedavisi 7.gun triflucan

Bu sarı kuş dışkı tedavisi 10.gun triflucan

İkisinin videosu

Hocam bu mavi kuş dışkı tedavisi 7.gun triflucan

Bu sarı kuş dışkı tedavisi 10.gun triflucan

İkisinin videosu
İlacı 14 güne tamamladıktan sonra kullanmayı bırakabilirsiniz. Dışkılar düzgün.
Bu arada probiyotik var mıydı elinizde?

Tamam haftada 2 kez verin ilaçlı suya da karıştırın yani.

Hemen yarın başlayın
Hocam merhaba kuşlar iyi gibi ikiside tek tek salıyorum uçuyorlar ama sarı kuş iki gündür ilacı agizina damlattiktan sonra yine kusma hareketi yapıyor hafif hala mantar belirtisi mi ? Kilosuda ya 29 ya 31 gram çok kipirdadi tartı iki değeride gösterdi yem yemesi iyi ötüyor her ikiside ama sarı kuş yem yedikten sonra bu hareketi yapıyor videosunu koyuyorum mavi kusta yapıyor ama sarı daha fazla birde mavi kuş yem yedikten sonra başını sağa sola sallıyor

Videodaki haline göre kilosu normal görünüyor.ilaçtan sonra öğürmesi normal. Bugün veya yarın temas ettikleri herşey her yer dezenfekte edilmeli. Probiyotik 50 ml suya mercimek tanesinden bir tık daha az. Günde 2 defa yenilersiniz suyu eşit aralıklarla.

Son düzenleme:
Videodaki haline göre kilosu normal görünüyor.ilaçtan sonra öğürmesi normal. Bugün veya yarın temas ettikleri herşey her yer dezenfekte edilmeli. 50 ml suya mercimek tanesinden bir tık daha az. Günde 2 defa yenilersiniz suyu eşit aralıklarla.
Tamam hocam yarın başlayacağım probiyotiğe dezenfekte içinde virkon s aldım geliyor yarın yada Çarşamba
Hocam sarı kuş boyledi demin ama uykusu gelmisti sanırım kursak şişik mi sizce ?artık iyice her hareketi gözüme tuhaf geliyor sanırım😅

Videodaki haline göre kilosu normal görünüyor.ilaçtan sonra öğürmesi normal. Bugün veya yarın temas ettikleri herşey her yer dezenfekte edilmeli. Probiyotik 50 ml suya mercimek tanesinden bir tık daha az. Günde 2 defa yenilersiniz suyu eşit aralıklarla.
Birde hocam üstteki videodaki yem yedikten sonra yaptığı o hareket normal bişi mi

Hmm bopazına birşey takılmış gibi yapıyor. Eczaneden flagyle ( reçete isterler ) , veya veterinerden ronidazol veya ornidazol alın. Flagyle alırsanız 50 ml suya 7 damla 7 gün. Probiyotikle beraber tabi

Geri