Muhabbet kuşu kursak mantarı

Hastalık ilerlemiyor sinsice gelişen hastalık ilaçla birlikte kuşu rahatsız edip midesini bulandırıyor. Bu cümleyi son kez kuruyorum ama. Her kusmasını görmemiz bize herhangi bir fikir vermez veya müdahalelik bir durum da değildir. Siz tedaviye devam edin. Uyanık kaldıkları süreyi baz alarak günde 2 kez taze ilaçlı su hazırlayın. Sabah ve akşam 18 de olabilir mesela.

Hastalık ilerlemiyor sinsice gelişen hastalık ilaçla birlikte kuşu rahatsız edip midesini bulandırıyor. Bu cümleyi son kez kuruyorum ama. Her kusmasını görmemiz bize herhangi bir fikir vermez veya müdahalelik bir durum da değildir. Siz tedaviye devam edin. Uyanık kaldıkları süreyi baz alarak günde 2 kez taze ilaçlı su hazırlayın. Sabah ve akşam 18 de olabilir mesela.
Tamam hocam bende panik atakl var oyuzden biraz böyleyim kusuruma bakmayın ama her iki hocamada teşekkür ediyorum gerçekten harika insanlarımız Allah razı olsun 🤲🏼

Sizi anlıyorum anladığım için her sorduğunuzda mantarlar öldükçe toksin yayarak kuşun midesini bulandırıp onu rahatsız ederler diye açıkladım. Siz mesela 3 gün sonra gelişmeleri yazın iki kuş için de kusmaları korkutmasın bu tedavinin işe yaradığını gösterir.

Tamam hocam valla çok sağolun sizler iyi ki varsınız 🙏🏼🙏🏼 birde hocam veteriner bana forminal multivitamin aminoasit vermişti bunu ne zaman kullanayım? Birde kuş kumu alayım mı ben önceleri hiç kullanmadım bagirsaklari tıkar demişti biri beni korkutmustu
Haftada 1 kez multivitamin.
Haftada 3 kez probiyotik (enzim içeren)
Haftada 2 kez B vitamini komplexi.
Düzenli.

Tamam hayırlı olsun.

Tamam hayırlı olsun.
Merhabalar hocam günlük güncelleme vereyim dün akşam suya kattım dediğiniz gibi sulugu 4 saat çıkardım sonra verdim içtiler bir iki.yudum ama devamında su içimi çok.az oldu ilaçlı suyun olduğu yere işaret koymuştum 3 4 saat sonra sadece azıcık icmisler benim kuşlar ilaçlı suyu tuketmiyo anladığım kadarıyla o yüzden damla yöntemine geri döndüm 12.00 öğlen sarı kuşa bir damla verdim kuşun gagasinin yanından yavaşça verdim ama yinede ilk bır iki dakikada vik vik ses çıkarıp hızlı nefes aldı ağzını açtı titredi kusar gibi artık daha az yapıyor 10 dakika sonra tamamen normale döndü ve neşeli bir şekilde öttü yani soluk borusuna ilaç kaçmıyor gibi algıladım bu durum.kuşun ilaca tepkisi diye düşünüyorum

Tamam hayırlı olsun.
Mavi kuşada aynı şekilde verdim o sadece biraz titredi biraz gözlerini kapadı başka tepki vermedi. Yani ilacı doğru teknikle verdiğini düşünüyorum inşallah sizcede öyle mi hocam sarı kuşun tepkisi soluk borusuna kaçma değilde ilaca olabilir mi

Merhabalar hocam günlük güncelleme vereyim dün akşam suya kattım dediğiniz gibi sulugu 4 saat çıkardım sonra verdim içtiler bir iki.yudum ama devamında su içimi çok.az oldu ilaçlı suyun olduğu yere işaret koymuştum 3 4 saat sonra sadece azıcık icmisler benim kuşlar ilaçlı suyu tuketmiyo anladığım kadarıyla o yüzden damla yöntemine geri döndüm 12.00 öğlen sarı kuşa bir damla verdim kuşun gagasinin yanından yavaşça verdim ama yinede ilk bır iki dakikada vik vik ses çıkarıp hızlı nefes aldı ağzını açtı titredi kusar gibi artık daha az yapıyor 10 dakika sonra tamamen normale döndü ve neşeli bir şekilde öttü yani soluk borusuna ilaç kaçmıyor gibi algıladım bu durum.kuşun ilaca tepkisi diye düşünüyorum
Hocam siz suya katarak devam edin. Kuşlara stres yaptırmaya gerek yok. Az da olsa soluk borusuna kaçıyor ve yutup yutmadıklarından da emin değiliz. Kuşlar zaten günde toplam 3-4 ml su içerler. Az içiyorlar diye düşünmeyin.

Hocam siz suya katarak devam edin. Kuşlara stres yaptırmaya gerek yok. Az da olsa soluk borusuna kaçıyor ve yutup yutmadıklarından da emin değiliz. Kuşlar zaten günde toplam 3-4 ml su içerler. Az içiyorlar diye düşünmeyin.
Tamam hocam sarı kuş zaten 5 gün ağızdan aldı artık sudan devam edelim.mavi kuş biraz iştahı geldi ama çok az yiyor şuan yinede ötüyor arada oynuyor falan ama dışkısı artık sulu değil ama minicik 3 tane yapmış mesela saat öğlen 12 den beri
Mavi kuşun dışkısı https://hizliresim.com/poi7o3a

İlaca devam edin 3-4 güne toparlar

Evet yeterlidir haftafa 2 kez. Ama su hergün değişmeli tabi.
Hocam ilaç bu resimlerini atayim güzel bir ürün ise eğer belki diğer kuş sahiplerine de iyi olabilir

Hocam ilaç bu resimlerini atayim güzel bir ürün ise eğer belki diğer kuş sahiplerine de iyi olabilir
Daha iyileri de var ama bu vitaminde iyi 👍 fiyatı yüksek değilse kullanılır pek tabi

Pahalı sayılmaz 👍
Merhaba hocam kuşlar bugün daha enerjik gibi ama mavi kuşun dışkısı akşam hafif suluydu gündüz güzel olmuş resmini birazdan atacağım.Mavi kuşun tedavide 4.gunuydu.iştahi biraz yerine geldi dün 38 Gramdi.Sari kuş daha iyi gibi ama bugün iki kere çok hafif bir kusma harketi yapti onun dışında iyi durumda.kilosu dün 32 gramdi İştahi biraz daha iyi gibi.Sabah ağza bir damla vermeye devam ediyorum sarı kusta iki gündür ilaç sonrası ciddi tepki yaşamadık akşamda ilacı suya katıyorum.Sizce akşamda ağızlarına bir damla şeklinde mi ilerleyeyim sarı kuşa mantar geri nuksedecek diye korktum biraz bugün tedavide 7.gunuydu.

Geri