Muhabbet kuşu kursak şişmesi

honorlessness

Yeni Üye
Selamlar muhabbet kuşumun dün gece farkettim kursağı şişmiş boyle sanki içi su toplamıs gibi veya hava var gibi dokundugumda rahatsiz olmuyor kuş bağırmıyor fakat bu rahatsızlığın sebebi nedir kuş ölecek mi?

Ağzında kötü kokuda vardır muhtemelen. Dışkı resmi paylaşın. Hızlıresim.com dan paylaşabilirsiniz.

Hocam kuşta lipom veya tümor var. Veterinerin müdahalesi gerekir.

Son yaptığı birkaç dışkının yenisini paylaşın.
Kusma var mı? Nefes alması nasıl zor mu? Kuyruk sekmesi var mı? İştah enerji durumu?

Son yaptığı birkaç dışkının yenisini paylaşın.
Kusma var mı? Nefes alması nasıl zor mu? Kuyruk sekmesi var mı? İştah enerji durumu?
Hocam gunde 12-13 saat calisiyorum kuşla ilgilenemiyorum. Daha once yanında erkek kuş vardı o öldü. Kafasten cikarip hic ucurmuyorum yani ilgilenemiyorum. Gece eve gidince bi cikarip video cekeyim. 2-3 yıl önce alınmış bir kuş takip edemiyorum yemini suyunu degistirip birakiyorum yani kısacası.

Hocam gunde 12-13 saat calisiyorum kuşla ilgilenemiyorum. Daha once yanında erkek kuş vardı o öldü. Kafasten cikarip hic ucurmuyorum yani ilgilenemiyorum. Gece eve gidince bi cikarip video cekeyim. 2-3 yıl önce alınmış bir kuş takip edemiyorum yemini suyunu degistirip birakiyorum yani kısacası.
Tamam paylaşırsınız. Bu arada kuşun güncel videosunu da çekip paylaşın. Youtube veya streamable.com sitesini kullanabilirsiniz,video sesi açık olsun kuyruğu da görünsün. Flaşsız çekim.

Şişliğin kursaktan olduğuna emin misiniz ? Sanki göğüs bölgesi şiş kuşun
Yani kuşcu bir tanidigima sordum. Kursak mantarı olmus dedi. Kafesin icine limom dilimi koyun ayrıca suyuna limom damlatın dedi. Eger gecmezse eczaneden cocuk antibiyotik şurubu alın ondan verin dedi. Yıllardır muhabbet kuşu işi yapan bir adam.

Yani kuşcu bir tanidigima sordum. Kursak mantarı olmus dedi. Kafesin icine limom dilimi koyun ayrıca suyuna limom damlatın dedi. Eger gecmezse eczaneden cocuk antibiyotik şurubu alın ondan verin dedi. Yıllardır muhabbet kuşu işi yapan bir adam.
Cahilin teki bahsettiğiniz kişi. Mantara antibiyotik kullanılmaz,antifungal ilaç kullanılır. Siz bizim sorulara cevap verirseniz kuşa yardımımız dokunabilir. Evet kursak mantarı ihtimali var biz de bunu netleştirelim diye soruyoruz size

Şişlik kursaktaysa evet kursak mantarı var kuşta. Göğüsteyse veterinerin müdahalesi gerekir.

Yani kuşa bakacak vaktim yok alıp petshopcuya versem içim daha rahat olacak belki petshopcu halleder bişekilde
Petşopçuların birçoğu paragöz. Petşopçuya vermeyin. Önce bir kuşun hastalığını öğrenelim belki biz iyileşmesini sağlarız. Siz bizim sorulara cevap verin yeterli.
İyileştikten sonra forumda konu açar sahiplendirirsiniz. Acele etmeyin. Şu an kuşun sağlığı önemli.

Petşopçuların birçoğu paragöz. Petşopçuya vermeyin. Önce bir kuşun hastalığını öğrenelim belki biz iyileşmesini sağlarız. Siz bizim sorulara cevap verin yeterli.
İyileştikten sonra forumda konu açar sahiplendirirsiniz. Acele etmeyin. Şu an kuşun sağlığı önemli.

Nedir yorumunuz videolara ne yapilması lazım

Geri