Merhaba, kuşum erkek 4 yasinda son gunlerde kuyruk dusuklugu var. Yani kuyrugu surekli asagi bakiyor. Eskisi gibi dik durmuyor. Bunun nedeni nedir? Cok uzuluyorum hasta olma ihtimali var mi ?
Dışkı atın.
Dün kafesten cikardigimda alcaktan uctugunu farkettim. Cok yuksekten ucamadi.Uçmasında sorun oluyor mu?
Kuşun karşıdan resmini atarmısın?
Kusum kafeste tek baska kusum yok buna ragmen yumurta olabiliyor muKuş erkek değil dişi. Resmi onun için istemiştim. Poposunda yumurta olabilir.
Kafesine kalamar kemiği takın. Ve tüyde olduğu için multivitamin takviyesi yapın.
Ay evet inanmiyorum geecekten poposunda biraz aciklik ve sislik var. Ne yapmam lazim? Kafeste esi yok? Saka gibi ya yillardir kusumu erkek saniyorum kuscu bize oyle demisti hatta ben gagsindan dogru kiz bu bile dememe ragmen hayir erkek demisti.Poposunda yumurta şişliği var mı? Kuş dişi ve tüyde.
Kusum kafeste tek baska kusum yok buna ragmen yumurta olabiliyor mu
Anladım. Peki nereye yumurtlar. Ve bu dönemde kusum icin neler yapmaliyim?Evet tek olsada yumurtlar. Kızgınlık yumurtası. Tabi içi boş yavru bekleme![]()
Anladım. Peki nereye yumurtlar. Ve bu dönemde kusum icin neler yapmaliyim?
Eş olmasa da dişi kuşlar yumurtlarlar ve boş yumurta olur. Siz kalsiyum takviyesi yapın. Kalamar kemiği ufalanmış yumurta maması yapabilirsiniz.Ay evet inanmiyorum geecekten poposunda biraz aciklik ve sislik var. Ne yapmam lazim? Kafeste esi yok? Saka gibi ya yillardir kusumu erkek saniyorum kuscu bize oyle demisti hatta ben gagsindan dogru kiz bu bile dememe ragmen hayir erkek demisti.
Ya tekrar merhaba kusumu yakinen takip ediyorum ve diskisi daha buyuk yapmaya basladi. Nefes alirken kuyrugu inip kalkiyor. Yumurta kesin var midir emin olamadim. Elime aldim inceledim ve poposu acilip kapaniyor daha onceden oluyor muydu bilmiyorum. Multivitamin ve kemik aldik.Muhtemelen kafesin dibine yumurtlar. Kafesine kalamar kemiği taksan yeterli kalsiyum ihtiyacı için. Onun dışında bişey yapmana gerek yok.
Ya tekrar merhaba kusumu yakinen takip ediyorum ve diskisi daha buyuk yapmaya basladi. Nefes alirken kuyrugu inip kalkiyor. Yumurta kesin var midir emin olamadim. Elime aldim inceledim ve poposu acilip kapaniyor daha onceden oluyor muydu bilmiyorum. Multivitamin ve kemik aldik.
Yumurta sisligini nasil anlayabilirim kendimKesin vardır diyemeyiz. Gözlem yapmanız lazım yumurta şişliği olursa anlaşılır.
Yumurta sisligini nasil anlayabilirim kendim