Paytakpenguen
Yeni Üye
İnce tabaka vazelin sürebilirsiniz.
1 yaş civarı. Maaşallah![]()
Bence yok içiniz rahat edecekse kontrole götürün.Var mı peki mantar veteriner kontrolüne goturmelimiyjm teşekkür ederim
Tamamdır çok teşekkür ederimBence yok içiniz rahat edecekse kontrole götürün.
Bence yok içiniz rahat edecekse kontrole götürün.
Yok bence ama kafanız rahat etsin istiyorsanız birkaç gün troysd krem sürün.ona bile gerek yok gibi duruyor.
Çok kimyasala maruz bırakmak istemiyorum.Bilgim de yok ama araştırıyorum o yüzden bir danışmak istedim.Daha doğal bir secenegim var mi onerebileceginiz.
Ayaklarının rengi neden öyle normal mi? Benimki 2 yaşında ayaklar pembe pembe onda mi var bir tuhaflık sanki bu benmkinden daha yasli duruyo bana göre ama erkek diye olabilir benimki dişi diye mibi de kızıma tosun diyorlar görenler terbiyesizler
Bu arada maşallah yakışıklıyamantar var gibi durmuyor. Vazelin sürebilirsiniz ama çok ince hayvansever03 un de dediği gibi daha güzel gözüküyor hem.
Doğal olarak önerebileceğim birşey yok ama bu şekilde çizikler,beyazlıklar genelde gaga taşı,mineral blok gibi şeylere sürtününce oluyor.benim kuşumdada vardı hatta bu dediğim kremi sürdüm 3 gün ne olur ne olmaz diye ama gereksiz olmuş.sizde boşuna kuşu yormayın.zaten mantar ilerleyince hemen fark ediliyor.Çok kimyasala maruz bırakmak istemiyorum.Bilgim de yok ama araştırıyorum o yüzden bir danışmak istedim.Daha doğal bir secenegim var mi onerebileceginiz.
Gayet normal bir renkAyaklarının rengi neden öyle normal mi? Benimki 2 yaşında ayaklar pembe pembe onda mi var bir tuhaflık sanki bu benmkinden daha yasli duruyo bana göre ama erkek diye olabilir benimki dişi diye mibi de kızıma tosun diyorlar görenler terbiyesizler
Bu arada maşallah yakışıklıyamantar var gibi durmuyor. Vazelin sürebilirsiniz ama çok ince hayvansever03 un de dediği gibi daha güzel gözüküyor hem.
Gayet normal bir renkCinsiyetle ilintili değil, yapısal.
Evet, pembe de normalBenim kızın pembe olması da normal yani ama dimibiliyorsunuz hasta ya bu aralar utanmasam tüyünün rengine takilcam evdeyim zaten bütün gün aksama kadar hayvanı inceliyorum vicdan azabından.
Benim kızın pembe olması da normal yani ama dimibiliyorsunuz hasta ya bu aralar utanmasam tüyünün rengine takilcam evdeyim zaten bütün gün aksama kadar hayvanı inceliyorum vicdan azabından.
Ay çok sekermiş.