Sayfanız çok aydınlatıcı. Bunun için çok teşekkür ederim. Benim sorunum 2,5 yaşında erkek muhabbet kuşum Eylül ayı başında zaman zaman sesi kısılıyordu. Ekim sonunda özellikle geceleri ses çıkarmaya başladı. Veteriner nebulizator ile Ventolin ve Cortair tedavisine başladı. O çok fayda sağlamayınca 1 hafta Neocure kullandık. Arada Amınısol vitamin takviyesi verdik.O da olmadı. Bu kez Vitaform kullandık. Vitaformun içinde B ve C vitamini vardi.O biraz iyi geldi sanki. Gece sesleri kesildi. Fakat göğsünde pıt pıt ses var. Ayrıca yem yedikten sonra kusuyordu. Ben sayfanızda Mikostatin e rastladım. 6 gün kullandım. Kusma azaldı. Bugün Entrobac verdim. Dışkı güzel normal. Kabarma yok. Hala göğsünde pıt pıt ses var. Ses kısık. Hapşırıyor. Kusmuyor , kusacak gibi oluyor. Kanatlarını açıp ,kendini küçültüp tuhaf hareket yapıyor. Çok iştahlı olmasa da yem yemeye çalışıyor. Dışarda kar var. Veterinere götüremíyorum. Daha çok üsür diye. Tavsiyenize ihtiyacım var. Nolur yardım edermisiniz. Çok teşekkür ederim.