Bahir Fatih Topay
Meraklı Üye
Bence forumdaki bazı arkadaşlar forumun neden açıldığını veya hangi amaçla kullanıldığını pek anlayamamışlar. Muhabbet kuşu beslemek, çoğaltmak hangi amaçla olsun tatlı dil kullanmak her şeyden önemli diye düşünüyorum. Bu tür olaylar yüzünden kıymetli ustalarımızı da forum camiasın da göremez olduk. Konuyu açan her kimse eğer yanlış bir davranış,yanlış bir uslüb,yanlış bir sözcük kullanımında karşı taraftaki kişiyi kırmayacak ve rencide etmeyecek şekilde uyarılmalı. Son zamanlar da bir çok konunun altın da açılmış olan konuya yardım , bilgilendirme değil de laf sokma amacı içersin de olan arkadaşlar var. Bunları gördükçe hem konu sahibine hemde bilgilenmek isteyen arkadaşlarıma üzülüyorum.
Umarım herkes davranışların da biraz daha dikkatli olur diye umuyorum.
Konuya gelecek olursak Süleyman YERLİ hocamın tavsiyesi pek güzel olmuş. Kuşlarımız bizim seçtiğimiz değil de kendi seçtiği eşlerle daha mutlu ve daha huzurlu olacağı yönünde düşünüyorum.
Umarım herkes davranışların da biraz daha dikkatli olur diye umuyorum.
Konuya gelecek olursak Süleyman YERLİ hocamın tavsiyesi pek güzel olmuş. Kuşlarımız bizim seçtiğimiz değil de kendi seçtiği eşlerle daha mutlu ve daha huzurlu olacağı yönünde düşünüyorum.