Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Carnitin ve betain desteği önemli. Betaini smylemeyi unutmuşum
Öncelikle bol bol hareket ettirmeye çalışacağım eğer kilo vermezse onlarla destekleme yapacağımCarnitin ve betain desteği önemli. Betaini smylemeyi unutmuşum
Hocam sizin kuşa carnitin ve betain desteği kritik önemde sadece kilo vermesi için değil yaniÖncelikle bol bol hareket ettirmeye çalışacağım eğer kilo vermezse onlarla destekleme yapacağım
Elimde olanlar :Elinizdeki ürünleri inveleyin içeriklerinde varsa başka ürün almayın.
Bunlardan hangileri uygundurElimde olanlar :
Röhnfried multivitamin gervit w
Röhnfried avidress plus metabolizma düzenleyici
Röhnfried Bt amin forte
Röhnfried atemfrei
Röhnfried Entrobac Probiyotik
Röhnfried Elektrolyt 3Plus
Röhnfried Sedochol
Röhnfried Immunbooster
Versele Laga Colombine Vita Vitaminli Mineral
Oilmix-s Esansiyel Yağ Karışımı
Prozim plus probiyotik
İyot lugol
Versele Laga A21 Yavru Elle Besleme Maması
En son yaptığında sindirilmemiş yem var
Takviyelerin hepsinin içeriğinin tamamını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla içeren ürün yok.Bunlardan hangileri uygundur
Orijinal entrobac aldıysanız sorun olmaz aslında. Çok kullanılan yaygın bir probiyotiktir.Entrobac'ın iyi geldiğini düşünmüyorum
Başka bir şey vermemi önerir misiniz peki sadece probiyotik mi?
Hocam enteobac karaciğer dolayısıyla sindirim sorunu olan kuşlarda etkisiz kalır. Bu onu kötü bir probiyotik yapmaz ama yetersizdir sonuç itibariyle.Orijinal entrobac aldıysanız sorun olmaz aslında. Çok kullanılan yaygın bir probiyotiktir.
Ben de kullanıyorum çok uzun zamandır.
Probiyotik bozuk olabilir mi?
"Entrobac'ın iyi geldiğini düşünmüyorum" diye yazmış,yani olumsuzluk oluşturuyor diye algıladım ben de o yüzden böyle bir cevap yazmıştım. Entrobac dokunuyor gibi anlamıştımHocam enteobac karaciğer dolayısıyla sindirim sorunu olan kuşlarda etkisiz kalır. Bu onu kötü bir probiyotik yapmaz ama yetersizdir sonuç itibariyle.
Prozim ağırlıklı devam edip haftada 1-2 kez entrobac da kullanın. Ama her gün probiyotik verin.
Karadeniz pet den aldım orijinal olduğunu düşünüyorum"Entrobac'ın iyi geldiğini düşünmüyorum" diye yazmış,yani olumsuzluk oluşturuyor diye algıladım ben de o yüzden böyle bir cevap yazmıştım. Entrobac dokunuyor gibi anlamıştım
Evet böyle demek istemiştim, belki de hocamın da dediği gibi etkisiz kalıyordur"Entrobac'ın iyi geldiğini düşünmüyorum" diye yazmış,yani olumsuzluk oluşturuyor diye algıladım ben de o yüzden böyle bir cevap yazmıştım. Entrobac dokunuyor gibi anlamıştım
*Haklısınız,bende karaciğer problemlerinde entrobac ın yeterli gelmediğine birebir şahit olanlardanım.Prozim plus a geçince kuşuma enerji geldi,tüyleri parladı,tuvaleti çoğunlukla su gibiydi kıvamı arttı,hafiften beyazlıklar(üretra )eklendi,iştahı açıldı.Gözden kaçırdığım veya aklıma gelmeyen iyi etkileride olabilir.Hocam enteobac karaciğer dolayısıyla sindirim sorunu olan kuşlarda etkisiz kalır. Bu onu kötü bir probiyotik yapmaz ama yetersizdir sonuç itibariyle.
Prozim ağırlıklı devam edip haftada 1-2 kez entrobac da kullanın. Ama her gün probiyotik verin.