Muhabbet kuşu vik vik ses çıkarıyor

Carnitin ve betain desteği önemli. Betaini smylemeyi unutmuşum

Hocam alabileceğim site neresi veya link var mı?
Bir sürü bir şey çıkıyor internette

Elinizdeki ürünleri inveleyin içeriklerinde varsa başka ürün almayın.

Elinizdeki ürünleri inveleyin içeriklerinde varsa başka ürün almayın.
Elimde olanlar :

Röhnfried multivitamin gervit w
Röhnfried avidress plus metabolizma düzenleyici
Röhnfried Bt amin forte
Röhnfried atemfrei
Röhnfried Entrobac Probiyotik
Röhnfried Elektrolyt 3Plus
Röhnfried Sedochol
Röhnfried Immunbooster
Versele Laga Colombine Vita Vitaminli Mineral
Oilmix-s Esansiyel Yağ Karışımı
Prozim plus probiyotik
İyot lugol
Versele Laga A21 Yavru Elle Besleme Maması

Elimde olanlar :

Röhnfried multivitamin gervit w
Röhnfried avidress plus metabolizma düzenleyici
Röhnfried Bt amin forte
Röhnfried atemfrei
Röhnfried Entrobac Probiyotik
Röhnfried Elektrolyt 3Plus
Röhnfried Sedochol
Röhnfried Immunbooster
Versele Laga Colombine Vita Vitaminli Mineral
Oilmix-s Esansiyel Yağ Karışımı
Prozim plus probiyotik
İyot lugol
Versele Laga A21 Yavru Elle Besleme Maması
Bunlardan hangileri uygundur

Karaciğer dışkıları..

Birgün prozim diğer gün entrobac olmak üzere her gün probiyotik devam edin.

Entrobac'ın iyi geldiğini düşünmüyorum
Başka bir şey vermemi önerir misiniz peki sadece probiyotik mi?

Entrobac'ın iyi geldiğini düşünmüyorum
Başka bir şey vermemi önerir misiniz peki sadece probiyotik mi?
Orijinal entrobac aldıysanız sorun olmaz aslında. Çok kullanılan yaygın bir probiyotiktir.
Ben de kullanıyorum çok uzun zamandır.
Probiyotik bozuk olabilir mi?

Orijinal entrobac aldıysanız sorun olmaz aslında. Çok kullanılan yaygın bir probiyotiktir.
Ben de kullanıyorum çok uzun zamandır.
Probiyotik bozuk olabilir mi?
Hocam enteobac karaciğer dolayısıyla sindirim sorunu olan kuşlarda etkisiz kalır. Bu onu kötü bir probiyotik yapmaz ama yetersizdir sonuç itibariyle.
Prozim ağırlıklı devam edip haftada 1-2 kez entrobac da kullanın. Ama her gün probiyotik verin.

Hocam enteobac karaciğer dolayısıyla sindirim sorunu olan kuşlarda etkisiz kalır. Bu onu kötü bir probiyotik yapmaz ama yetersizdir sonuç itibariyle.
Prozim ağırlıklı devam edip haftada 1-2 kez entrobac da kullanın. Ama her gün probiyotik verin.
"Entrobac'ın iyi geldiğini düşünmüyorum" diye yazmış,yani olumsuzluk oluşturuyor diye algıladım ben de o yüzden böyle bir cevap yazmıştım. Entrobac dokunuyor gibi anlamıştım

"Entrobac'ın iyi geldiğini düşünmüyorum" diye yazmış,yani olumsuzluk oluşturuyor diye algıladım ben de o yüzden böyle bir cevap yazmıştım. Entrobac dokunuyor gibi anlamıştım
Karadeniz pet den aldım orijinal olduğunu düşünüyorum
Eğer prozim plus ile aynı işleve sahipse prozim plus vermek isterim

Evet böyle demek istemiştim, belki de hocamın da dediği gibi etkisiz kalıyordur

*Haklısınız,bende karaciğer problemlerinde entrobac ın yeterli gelmediğine birebir şahit olanlardanım.Prozim plus a geçince kuşuma enerji geldi,tüyleri parladı,tuvaleti çoğunlukla su gibiydi kıvamı arttı,hafiften beyazlıklar(üretra )eklendi,iştahı açıldı.Gözden kaçırdığım veya aklıma gelmeyen iyi etkileride olabilir.
*Hasta olmayan kuşta:tüyleri parladı ve güzelleşti,birde çok korkak,hırçın ve saldırgandı bu durumları azaldı parmağa gelmeye ve elimizden yem yemeye başladı.

Geri