Atakan Atmaca
Paylaşımcı Üye
- Katılım
- 21 Şub 2018
- Mesajlar
- 435
- Tepkime puanı
- 38
arkadaşlar yaklaşık 1.5 - 2 aylıkk dişi kuşum var , kanat tüyü ve kuyruk tüyünün çıkması için yulaftan başka hangi vitamin takviyesini yapmam gerekiyor ?
Uzman değilim konuda ancak 1.5 - 2 aylık kuşta zaten kuyruk ve tüylerin olması gerekmiyor mu? Kanat, kuyruk ve tüyler için önerilen proteinli beslenme oluyor genelde gerekli amino asitleri alması gerekiyor. Yine kanat, tüy konusunda bir ürün istiyorsanız nekton bio diye bir ürün var. Belki kaliteli bir mana ve nekton bio ile bir sonuca ulaşabilirsiniz. Ancak 2 aylık kuşta tüyler gelişmemişse bir problem olabilir bazı kuşlarda geç gelişme gibi bir problem oluyor mu bilmiyorum açıkcası.
Hocam bahsettiğim kuşu şu konudan inceleyebilirsiniz , http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/yavru-kusum-ucamiyor.69045/
ben de çok tedirginim açıkçası , fransız tüy hastalığından korkuyorum. Kuşun resimleri 1. sayfada var.
yulafa ek olarak b vitamini aspur ve dal darı verebilirsiniz b vitaminini sizin kuşunuz için haftada 2 defa verin günler arası 6 gün olsun normal şartlarda kimyasal b vitamini takviyesi tüy değişimi döneminde haftada 1 idealdirarkadaşlar yaklaşık 1.5 - 2 aylıkk dişi kuşum var , kanat tüyü ve kuyruk tüyünün çıkması için yulaftan başka hangi vitamin takviyesini yapmam gerekiyor ?
yulafa ek olarak b vitamini aspur ve dal darı verebilirsiniz b vitaminini sizin kuşunuz için haftada 2 defa verin günler arası 6 gün olsun normal şartlarda kimyasal b vitamini takviyesi tüy değişimi döneminde haftada 1 idealdir
Estağfurullah ne demek evet bu program yeterli olurHocam valla ilginiz ve alakanızdan ötürü müteşekkirim , çok sağolun. Yani kuşa o kadar alıştım ki aklımdan çıkmıyor bir türlü ve hala içim rahat değil, o zaman şöyle yapacağım haftada 2 defa b vitamini damla olarak suyuna katacağım , haftada 2 defa da yulaf ve dal darı vereceğim. Yeterli olur mu ?
Estağfurullah ne demek evet bu program yeterli olur
Hububatçılardan veya petshoptan hububatçılarda yulaf içi diye geçer marketlerde insanlar için var aldanıp almayınYulafı nereden temin edebilirim ?