Resimleri linklere koyuyorum dişi kuşuma ne olduğunu söyler misiniz 1 haftadır böyle çiftleşmiş olabilir ama yumurtlamadı çözüm önerileri...

1 haftadır böyle ne zaman yumurtlar yumurtlamasinda bir sorun olabilir mikuşta yumurta var.kafeste her daim kalmar kemiği bulundurun.
sorun gözükmüyor yere yatarsa yazın1 haftadır böyle ne zaman yumurtlar yumurtlamasinda bir sorun olabilir mi
Kemirmesi için kalamar kemiği değilde normal gaga taşı kullanıyordum arada önemli fark varmı önemliyse pazartesi alacağım dükkanlar açık değilTeşekkürler kemirmesi için kalamar değilde gaga taşı kullanıyordum fark varmısorun gözükmüyor yere yatarsa yazın
özellikle kuluçka dünemi için çok önemlidir ve farklıdır.mineral blok var mı?Kemirmesi için kalamar kemiği değilde normal gaga taşı kullanıyordum arada önemli fark varmı önemliyse pazartesi alacağım dükkanlar açık değil
Bu konularda pek iyi değilim mineral bloğunun ne olduğunuda anlamadım kuşlarıma vitamin olarak sadece suluklarına damla atıyorumözellikle kuluçka dünemi için çok önemlidir ve farklıdır.mineral blok var mı?
mineralli taş şu konuya bir bakın:https://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/muhabbet-kuşu-bakımı-101.83686/Bu konularda pek iyi değilim mineral bloğunun ne olduğunuda anlamadım kuşlarıma vitamin olarak sadece suluklarına damla atıyorum