Ekli dosyayı görüntüle 46795Ekli dosyayı görüntüle 46796
Muhabbet kuşumu alalı 2 gün oldu ve Çok halsiz davranıyor neden olabilir hasta mı Düneyin biraz soğukta kaldı farkedemedim Üşütmüş olabilir mi üşüttü ise nasıl bir tedavi uygulamalıyım
Tamamdır birazdan atarım teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinKafes tabanına tuvalet kağıdı koyup güncel dışkı fotoğrafı atınız, varsa kuşun gösterdiği başka bir semptom belirtiniz.
Tamamdır birazdan atarım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyup güncel dışkı fotoğrafı atınız, varsa kuşun gösterdiği başka bir semptom belirtiniz.
Tamamdır ama birşey farkettim kafese girince öylemoluyor dışarıda bazen ötüyor uçuyor ama dışkısını atacağım ilginiz için teşekkürler3,4 tane dışkı yapsın öyle bakalım, 1,2 dışkı ile anlaşılmaz
3,4 tane dışkı yapsın öyle bakalım, 1,2 dışkı ile anlaşılmaz
İlk attığınız dışkılar ile son attığınız dışkılar aynı kuşa mı ait takip ettiniz mi?Ekli dosyayı görüntüle 46808Ekli dosyayı görüntüle 46809
Buyrun birşeyi var mıdır kuşumun sakin sakin duruyor daha yeni aldım bu kuşu acaba o yüzden mi çok bağlamdım ona ilk gelmesine rağmen birşeyi var mıdır
Bi sorun yok. Dışkılar normalEkli dosyayı görüntüle 46808Ekli dosyayı görüntüle 46809
Buyrun birşeyi var mıdır kuşumun sakin sakin duruyor daha yeni aldım bu kuşu acaba o yüzden mi çok bağlamdım ona ilk gelmesine rağmen birşeyi var mıdır
Çok teşekkürler ilgilendiğiniz içinBi sorun yok. Dışkılar normal
Aynı kuşa ait zaten tek kuşum var odada uçurunca mutlu kafeste mutsuz o yüzden genelde dışarıda bırakıyorumİlk attığınız dışkılar ile son attığınız dışkılar aynı kuşa mı ait takip ettiniz mi?
Recainin dediği gibi dışkıları normal görünüyorAynı kuşa ait zaten tek kuşum var odada uçurunca mutlu kafeste mutsuz o yüzden genelde dışarıda bırakıyorum