hilal1234582
Yeni Üye
muhabbet kuşum bu aralar hapşırmaya başladı evde nasıl hapşırmasını kesebilirim?
cereyanda kalmadı vitamin veya probiyotik kullanmıyorum kuşumu yeni aldığım için bana alışmasını bekliyorum ama geldiğinden 3 hafta sonra birden hapşırmaya başladı başlarda çok fazla hapşırıyordu ama şimdi biraz daha az hapşırıyor 3 hafta içerisinde hiç cereyanda kalmadı camları açtığımızda üstünü örtüyoruzHapşırmasını kesmekten ziyade,son zamanlarda üşütmüş olabilir mi acaba ? Ya da cerayanda kalmış veyahut yem tozlu olabilir mi bunları sorgulamamız lazımkullandığınız vitamin ya da probiyotik mevcut mu ?
arada ishal gibi yapıyor ama günde 1 kere falan genelde normalHımmm dışkı durumu nasıl ?
üstene yem serpebilir yada kendiniz ona göstererek yiyebilirsinizbirde kuşum marul, elma, armut vb. şeylerden çok korkuyor ne yapabilirim evde mama hazırlayıp içine havuç koyuyorum havuçu seve seve yiyiyor
teşekkürlerüstene yem serpebilir yada kendiniz ona göstererek yiyebilirsiniz
üşümüş veya toz/duman/parfüm/dererjan kokusuna alerji olarak hapşırma refleksi yapıyor olabilir.muhabbet kuşum bu aralar hapşırmaya başladı evde nasıl hapşırmasını kesebilirim?