İsali varmiMerhaba
1 yaş civarı muhabbet kuşum var dün sabah kabarık ve hareketsizdi 1-2 saat sonra düzeldi ama poposundaki tüyler kabarık biraz şuan hareketli ama şüpheleniyorum birde kaşınıyor çok korkuyorum ona bişey olacak diye sizce
Merhaba
1 yaş civarı muhabbet kuşum var dün sabah kabarık ve hareketsizdi 1-2 saat sonra düzeldi ama poposundaki tüyler kabarık biraz şuan hareketli ama şüpheleniyorum birde kaşınıyor çok korkuyorum ona bişey olacak diye sizce
İsali varmi
Dışkısı açık yeşil poposunda 1 tane kalıntı varİsali varmi
Yarım çay kaşığı kadar sumak a Bi okadar da su katın 3 damla damlatın ağzına ilk etapta
TeşekkürlerYarım çay kaşığı kadar sumak a Bi okadar da su katın 3 damla damlatın ağzına ilk etapta
Neye göre ne tedavisi öneriyorsunuz? Bilimsel olmayan ve kuşun sağlığını bozabilecek önerileriniz sebebi ile uyarı veriyorum tekrarı halinde uzaklaştırma alacaksınız.Yarım çay kaşığı kadar sumak a Bi okadar da su katın 3 damla damlatın ağzına ilk etapta
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyup güncel dışkı fotoğraflarını paylaşmaya devam ediniz.
He kardeş he herseyi siz biliyorsunuz üyeliğimi sil uzaklaştırma nedir böyle kasinti gibi ortalıkta geziyor sunuz çok bildiğiniz gözlerimizden belli oluyor bilimsel mis kaç kuşu hayata donderdiniz işiniz gücünüz kolpa şimdi sil üyeliğimi şayet aklınızı başınıza alın yeter insanları kandırmaktan vaz geçinNeye göre ne tedavisi öneriyorsunuz? Bilimsel olmayan ve kuşun sağlığını bozabilecek önerileriniz sebebi ile uyarı veriyorum tekrarı halinde uzaklaştırma alacaksınız.
Tuvalet kağıdı koydum şimdiKafes tabanına tuvalet kağıdı koyup güncel dışkı fotoğraflarını paylaşmaya devam ediniz.
İyi tatiller.He kardeş he herseyi siz biliyorsunuz üyeliğimi sil uzaklaştırma nedir böyle kasinti gibi ortalıkta geziyor sunuz çok bildiğiniz gözlerimizden belli oluyor bilimsel mis kaç kuşu hayata donderdiniz işiniz gücünüz kolpa şimdi sil üyeliğimi şayet aklınızı başınıza alın yeter insanları kandırmaktan vaz geçin
Yeni dışkı resimleri ile bahsettiğiniz titremeyi görebileceğimiz bir videoyu youtubea ekleyip paylaşabilir misiniz?Tuvalet kağıdı koydum şimdi
Bu arada kanatı hafif titriyor birde kuyruğu yukarı aşağı sallanıyor
Yeni dışkısıYeni dışkı resimleri ile bahsettiğiniz titremeyi görebileceğimiz bir videoyu youtubea ekleyip paylaşabilir misiniz?