Elimde yok ilaçlar reçete ile yazılır diyince vete gittim yazdırmaya oda daha etkili antibiyotik vericem dedi sizin yazdıklarınızı yazmadıBizim dediğimiz ilaca başlamış mıydınız ?
Elimde yok ilaçlar reçete ile yazılır diyince vete gittim yazdırmaya oda daha etkili antibiyotik vericem dedi sizin yazdıklarınızı yazmadıBizim dediğimiz ilaca başlamış mıydınız ?
Kontil almayın temmuzda ense damlası yapıldıysa. Diğerlerini alın enjektör ve damlalık da alın. 50 ml suya her bir ilaçtan 8 damla ve probiyotik katacaksınız.Üzerinde baytril yazıyor muhtemelen yenidir hocam
Ense damlasını temmuzda yaptırmıştım
dediğiniz ilaçları yazdırıp alayım ben kullanımları nasıl olacak
Evet.Tamam bugün halledeyim suya hepsini karıştırıp vericem aynı anda dimi
Hocam işte bu bilgiler çok önemli ve siz bunu şuan söylüyorsunuz. Kuşta karaciğer problemi de olabilir. Anlattıklarınız ona işaret ediyor. Probiyotik devam etmenize rağmen tekrar bozulması beklenen birşey değil. Siz eczaneden sadece triflucan alın. Antibiyotik eğer gerekirse alırsınız. Ayrıca powerchol sipariş edin.Temmuz da bi ishal olmuştu bu konu başlığında paylaşmıştım probiyotik sedochol falan verdik ishal hali geçmişti tüy döneminde olduğu için ben b vitamini ve probiyotiğe devam ettim geçen hafta cuma dışkıda tekrar değişimler oldu kuşumu da haziran 13 de aldım geldiğinden beri dışkısı bi öyle bi böyle hocam
Röntgen çektirseniz sadece büyüme ( yağlanma ) var mı yok mu onu tespit edebiliyor çoğu veteriner. Tam teşhis için endeskopi gerekiyor o riskte alınmaz bana göre. Unuttuğum birşey var carnispeed de sipariş edin. Powerchol dışındakiler bölünmüş bulabiliyorsunuzTamam birazdan çıkıp alayım triflucanı diğerinide sipariş vereyim karaciğerinde ne olabilir netleştirmek için röntgen çektireyim