Muhabbet kuşum ishal kabarık ve kaşındıkça kepek döküyor son günlerde sürekli ayaklarına bakıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rahat verebileceğinizi düşünüyorsanız yarın başlayın. Su tükeyimini görmeye gerek yok.
https://hizliresim.com/qe47sz5
Üstteki sulu dışkı dün geceden bugün yaptıkları son dışkısı gibi biraz katı truflican kullanımında ağızdan damla şeklinde verebiliyorum 4. Gün bugün
Bu prozim Plusı az önce teslim aldım ne kadar suya ne atayım hocam bir de her gün tedavi bitene kadar kullanmaya devam edeyim mi es vermeden

Evet hergün kullanabilirsiniz. Yarım suluğa 5 damla katarak verin.
Kuşun hal ve hareketlerindeki değişimden bahsedin. Teiflucan öncesi ve sonrası gelişmeleri yazın.

Uykusu bi tık arttı gün içinde çok kestiriyor eskiye nazaran kızgınlıktaydı o azaldı ilacı verince tıksırıyor bi de artık bizi ısırıyor elime aldığım için ele gelmiyor ama beraber oyun oynuyoruz öncesindeki keyfiyle ilaç sonrası keyfi ayni cıgır cıgır ötüyor

Bir de kuşum 6 7 aylık falan hocam şimdi yemle yulaf şiparişi geçicem yavru yemi mi almam gerek yem önerebilir misiniz

Garden mix olabilir. Yavru yemi almayın o kandırmacadır. Kedi değilki bu. Yeme düştükten sonra tıpkı yetişkinler gibi beslenirler.

Çok şükür
İlacı 14 güne tamamlayayım dimi hocam
Tabiki. İyileşti deyip rehavete kapılmayın nüksedebilir. Temas ettiği her yer, her şey dezenfekte edilmeli. Gaga taşı kalamara varana kadar kaynar suya atılıp 5 sn bekletilmeli mesela. Ayrıca yemlerini çimlendirerek verin çok faydası olur.

Dışkı yeme daha çok stres ve floranın yani sindirim sisteminin olumsuz etkilendiği durumlarda ve mineral eksikliği yaşadıklarında görülür. Versele laga Colombine vita toz ve 2 en küçük boy suluk alın. Mineral takviyesi yapalım. Kafesten çıkarmamazlık yapmayın strese girer bu defa.

Tamam hocam yemle ona da bakayım
Küçük suluk mevcut onunla mı verilecek kum koyuyorum küçük suluğuna

Tamam hocam yemle ona da bakayım
Küçük suluk mevcut onunla mı verilecek kum koyuyorum küçük suluğuna
Kum gibi verilecek ama yinede suluk alın. Bence suyu bile küçük suda vermek daha mantıklı. En azından her gün değişir vs. Yada takviye katılacaksa örneğin probiyotik daha az katılır.

Geri