Muhabbet kuşum ishal kabarık ve kaşındıkça kepek döküyor son günlerde sürekli ayaklarına bakıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam anladıysam Arap olayım 😂😂😂
Ben anladıysam fransız olayım. Ben bile işin içinden çıkamam 😂
Hocam aynı suya 2-3 ürün katılabilir ona göre program yapılacak. Yoksa haftada 15 gün yok 😂

Tamam hocam ben kafama göre bi program yapayım yapınca kontrol için atarım size 😅😅

Yarından başlayacak şekilde program yapayım
C tesi : powerchol + prozim
Pazar : Carnispeed + bt amin + sedochol
P tesi : powerchol + prozim
Salı : carnispeed + prozim + gerwit
Çarş : sedochol + bt amin
Perş : usnegano + Carnisspeed
Cuma : powerchol + gerwit

Tamamdır bi sıkıntı olmazsa bir ay sonra görüşmek üzere her şey için tekrar çok sağolun iyi akşamlar hocam

Tamamdır bi sıkıntı olmazsa bir ay sonra görüşmek üzere her şey için tekrar çok sağolun iyi akşamlar hocam
Rica ederim iyi akşamlar. Arada durum paylaşın hemen kaybolmayın ortalıktan 😀 sonra işi bitti selam vermiyor artık diye düşünürüz 😂

Görüşürüz sağlıklı günler

Yarından başlayacak şekilde program yapayım
C tesi : powerchol + prozim
Pazar : Carnispeed + bt amin + sedochol
P tesi : powerchol + prozim
Salı : carnispeed + prozim + gerwit
Çarş : sedochol + bt amin
Perş : usnegano + Carnisspeed
Cuma : powerchol + gerwit
Entrobac a ayıp olacak sayın hocam 😀
Sahalara dahil olamamış 😀

Selçuk hocamın gözünden bişey kaçmasının mümkünatı yoktur 😂😂
Rezil oldum iyi mi ? 😂 Elinizde Entrobac da varsa eğer 😂 ki varmış. Onu kullanmayın. 😂
İlk ayki programda entrobac'a yer yok hocam. Enzim içermediği için onu daha sonra maça alacağım. Ayrıca ürünleri haftaya sığdırmak öyle zordu ki neyi hangi güne sıkıştıracağımı şaşırdım ve biri elenmeliydi piyango entrobaca vurdu 😂 ya bu kadar ürünü ben mi önerdim hiç hatırlamıyorum 😂

Prozim Plus da probiyotik ondan entrobac ı es geçmiş olabilir hocamız yoksa Selçuk hocamın gözünden bişey kaçmasının mümkünatı yoktur 😂😂
Birkaç gün sonra benim gibi" bunu ne zaman kullanacağım 🤔 ?" diye düşünecektiniz büyük ihtimal ondan yazdım.
Entrobac şimdilik kırmızı kartlı,1-2 ay maç cezası var 😀

Ben siz demeseniz entrobac ın yok olduğunu farketmemiştim bile 😂 kullanırken dank ederdi

Rezil oldum iyi mi ? 😂 Elinizde Entrobac da varsa eğer 😂 ki varmış. Onu kullanmayın. 😂
İlk ayki programda entrobac'a yer yok hocam. Enzim içermediği için onu daha sonra maça alacağım. Ayrıca ürünleri haftaya sığdırmak öyle zordu ki neyi hangi güne sıkıştıracağımı şaşırdım ve biri elenmeliydi piyango entrobaca vurdu 😂 ya bu kadar ürünü ben mi önerdim hiç hatırlamıyorum 😂
Hocam ben forumda okudukça bu da lazım olur bu da diye aldıydım
Şunları bi kullanayım da ona sıra gelir be hocam 😂😂

Hocalarım kuşumda dışkıda yem olayı devam ediyor dün gece ve sabah çoğunlukla dışkıda yem vardı bir de videodaki kanat hareketi falan heyecanlanıyor mu niye böyle yapıyo https://streamable.com/e0rigk

Bir de Selçuk hocam mama yapıcam da ince bulgur pancar yumurta biraz kalamar kemiği bunlara Hindistan cevizi tozu atıp vereyim mi
Kalamar kemiğini normalde tüketiyordu birini bitirdi yenisine hiç sunmuyor o yüzden mamasına atıcam

Kalamar kemiğini bitirmesi hastalıktan dolayıydı. Sindirim problemi dolayısıylada stres yaşadığı içindi. Kalamar kemiği için zorlamaya vs gerek yok. İhtiyaç duydıkça kendi yer zaten. Mamaya hindistan cevizi katabilirsiniz mamayı önce az hazırlayın yiyip yemediğine bakın. Daha önce yemediği bir mamaysa yemeyecektir.

Tamam hocam az yaparım
videoya ne diyorsunuz hocam gece dışkılarına baktım nerdeyse hepsinde yem var güncel dışkılarda yemli hep

Video gözümden kaçmıştı. İyice kızışmış kuş. Buda kuşunsağlıklı olduğuna işaret ediyor. Dışkıdaki sindirilmemiş yemin zamanla geçeceğini düşünüyorum. Flora bozulmuştu zamanla oturacak. Ayrıca yemini uyandırarak verin. Forumda uyandırılmış yem yazın ve tarifimi uygulayın.

Geri