M Merve Demir Yeni Üye Katılım 26 Eki 2020 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 5 Şub 2023 #1 Merhaba, muhabbet kuşum durduk yere ciyaklıyor nedenini çözemedim bunu gün içinde tekrarlıyor videosunu koyuyorum şimdiden teşekkür ederim
Merhaba, muhabbet kuşum durduk yere ciyaklıyor nedenini çözemedim bunu gün içinde tekrarlıyor videosunu koyuyorum şimdiden teşekkür ederim
ADRIAN Moderatör Yönetici Katılım 15 Nis 2019 Mesajlar 6,778 Tepkime puanı 3,892 5 Şub 2023 #2 Merve Demir' Alıntı: Merhaba, muhabbet kuşum durduk yere ciyaklıyor nedenini çözemedim bunu gün içinde tekrarlıyor videosunu koyuyorum şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bir sorun görünmüyor.
Merve Demir' Alıntı: Merhaba, muhabbet kuşum durduk yere ciyaklıyor nedenini çözemedim bunu gün içinde tekrarlıyor videosunu koyuyorum şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bir sorun görünmüyor.
M Merve Demir Yeni Üye Katılım 26 Eki 2020 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 5 Şub 2023 #3 『ADRIAN』' Alıntı: Bir sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim biraz tereddüt ettim canı mı acıyor falan diye
『ADRIAN』' Alıntı: Bir sorun görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Ne bileyim biraz tereddüt ettim canı mı acıyor falan diye