Banyo falan mı yaptı ondan sonra mı titremeye başladı?cevabı hemen yazabilirmisiniz
Yok hayır aldığımızdan beri böyleBanyo falan mı yaptı ondan sonra mı titremeye başladı?
Yok bugün 3 saat uçtu zaten.kanatkarı değil kuş titriyor.Kuş mu titriyor kanatları mı titriyor. Kanatsa eğer biraz uçması lazım. Eğer yeriniz müsaitse uçurun biraz. Hareketsizlikten de olur öyle.
Dışkısı yuvarlak şeklinde ve hareketli yani bugün kafese katmak için 1 saat uğraştıkDışkısı nasıl? Hareketli mi yoksa durgun mu? Kuş hastalıktan da titreyebilir, heyecandan da. Bunu sizin belirlemeniz lazım. Gözlem yapın.
Şekli değil de rengi kıvamı önemli. Fotoğraf atarsanız iyi olur. Hareketli olması iyi bir şey, yorulduğu için titretiyor da olabilir.Dışkısı yuvarlak şeklinde ve hareketli yani bugün kafese katmak için 1 saat uğraştık![]()
Sürekli mi? Sahipleneli kaç gün oldu?Yok hayır aldığımızdan beri böyle
Bugün 4Sürekli mi? Sahipleneli kaç gün oldu?
Tuvaleti katı ve koyu yeşilŞekli değil de rengi kıvamı önemli. Fotoğraf atarsanız iyi olur. Hareketli olması iyi bir şey, yorulduğu için titretiyor da olabilir.
Ama yinede fotoğrafını atıyımTuvaleti katı ve koyu yeşil
Bi sıkıntısı yoktur dimi stresinStrese girmis olabilir ürkütecek hareketlerde bulunmayın ortam degisikliginden kaynaklı olabilir.
Huysuz olabilir onun haricinde birşey olacağını sanmıyorum siz gerekli bakımlarını yapın ürkütmeden devam edin.Bi sıkıntısı yoktur dimi stresin
Hani?Ama yinede fotoğrafını atıyım
Elime alıştırmaya çaşılıyorum o ürpertirmi ama olabildiğince sakin olmaya çalışıyorumHuysuz olabilir onun haricinde birşey olacağını sanmıyorum siz gerekli bakımlarını yapın ürkütmeden devam edin.
Parmaginizi uzatinca kaciyor mu yaklasıyor mu?Elime alıştırmaya çaşılıyorum o ürpertirmi ama olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum
Kaçıyor malesefParmaginizi uzatinca kaciyor mu yaklasıyor mu?