Merhabalar yaklaşık 3 gün oluyor. Kuşumu evcilleştirmek ve bir an önce yakın tutmak için uğraşmama rağmen yalnızca kafeste kafasını sevdiriyor , dışarıda tutmak imkansız ve klima (en yüksek bölüm)'ün üstüne çıkıp oradan alınması ancak ve ancak yorulup bir oradan oraya uçup anlamsızca çarpıp sonrasında yere düştüğünde alabiliyorum. Ki 1 kere oldu bu sonrasında da 1 haftalığına kafesin içinde tutmaya karar verdim. Süreç bittiğinde de kafesinden yemini alıp elime yem dökerek yemesini sağlamayı düşünüyorum ama nasıl elimi kafesin içine atacağım ? Ya da nasıl dışardayken ona yaklaşacağım ? Her şekilde benden korkuyor ve elimi bir düşman olarak görüyor. Çok küçük fotoğrafını atarım ama 3-5 aylık olması lazım daha göz çerçeveleri çıkmamış. Yaptığım evcilleştirme hamleleri doğru mu ? Ve bundan önceki kuşum ne zaman kafesin en üstüne (parmaklıklara) çıkıp sanki kafasını çıkarmak istiyormuş gibi yapsa çıkartırdım salınık kalırdı ama bu çıkmak istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum. Siz ne dersiniz ne yapmalıyım evcilleştirmek için ?