Muhabbet kuşumda solunum sıkıntısı

maviş35

Yeni Üye
1haftadır halsiz yem yemiyo nefes alışverişlerde kuyruk oynuyo sesi ince çıkıyo saat çalışması gibi tık tık ses çıkarıyo dururken

Videosunu ekleyin dışkı resmi de çekin.

Streamable.com video
Hızlıresim.com foto

Linki yanlış paylaşmışsınız. Forum yazan kısımdaki linki yapıştırın buraya

Hızlıca. Eczaneden bactirim veya veterinerden doksisiklin etken maddeli veya amoksisilin veya enrodlaksasin etken maddeli bir antibiyotik alıp tedavi başlanmalı. Hızlı olun kuş kötü durumda çok acı çekiyor olmalı.

Reçetesiz vermezler tanıdık yoksa. Yazdırmanız gerekir. 50 ml suya 5 damla katarak vereceksiniz. İlk gün 7 damla katın.

Ben görüntüleri göremedim kaldırılmış sanırım.
Kuşa antibiyotik gerekli ise reçetesiz alamazsınız. İsterseniz veterinerden muadil ilaç temin edinin. Hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz belki klinik önerisinde bulunabiliriz.

Ben görüntüleri göremedim kaldırılmış sanırım.
Kuşa antibiyotik gerekli ise reçetesiz alamazsınız. İsterseniz veterinerden muadil ilaç temin edinin. Hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz belki klinik önerisinde bulunabiliriz.
Tanıdık eczaci alıp sonradan yazdırıyorum sağlık ocagına. Çok teşekkür ederim yinede

Kuş yemek yemiyorsa petşoptan yavru kuş maması alın,versele laga a21 nutribird olabilir. Ve 2 numaralı besleme aparat ucu alın,eczaneden de birkaç tane insülin şırıngası alın şırınganın iğnesini çıkarın ona gerek yok,2 numaralı ucu takın ve mama verilsin kursaktan. Tabiiki bu besleme işini bilen biri yapmalı. Ama ağızdan verince de yerse direkt ağızdan da azar azar mama verebilirsiniz.

Kuş yemek yemiyorsa petşoptan yavru kuş maması alın,versele laga a21 nutribird olabilir. Ve 2 numaralı besleme aparat ucu alın,eczaneden de birkaç tane insülin şırıngası alın şırınganın iğnesini çıkarın ona gerek yok,2 numaralı ucu takın ve mama verilsin kursaktan. Tabiiki bu besleme işini bilen biri yapmalı. Ama ağızdan verince de yerse direkt ağızdan da azar azar mama verebilirsiniz.

Tmm dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederim 🙏

Geri