Nasıl ekleyebilirim acaba videoyu burayaVideosunu ekleyin dışkı resmi de çekin.
Antibyotigin ml dozu nasıl olmalı kaç gün devam ediyimHızlıca. Eczaneden bactirim veya veterinerden doksisiklin etken maddeli veya amoksisilin veya enrodlaksasin etken maddeli bir antibiyotik alıp tedavi başlanmalı. Hızlı olun kuş kötü durumda çok acı çekiyor olmalı.
Yarın sabahtan eczaneler açılır açılmaz alıcam farklı miligramları varya antibiyotiklerin ondan sordumHangisini aldınız ?
Tanıdık eczaci alıp sonradan yazdırıyorum sağlık ocagına. Çok teşekkür ederim yinedeBen görüntüleri göremedim kaldırılmış sanırım.
Kuşa antibiyotik gerekli ise reçetesiz alamazsınız. İsterseniz veterinerden muadil ilaç temin edinin. Hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz belki klinik önerisinde bulunabiliriz.
Tmm dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederimKuş yemek yemiyorsa petşoptan yavru kuş maması alın,versele laga a21 nutribird olabilir. Ve 2 numaralı besleme aparat ucu alın,eczaneden de birkaç tane insülin şırıngası alın şırınganın iğnesini çıkarın ona gerek yok,2 numaralı ucu takın ve mama verilsin kursaktan. Tabiiki bu besleme işini bilen biri yapmalı. Ama ağızdan verince de yerse direkt ağızdan da azar azar mama verebilirsiniz.
Evdeki Malzemelerle Yapılacak Acil Durum MamasıKuşlarımız ağır hastalandığı zaman yemeden içmeden kesilirler. Ve tehlikeli açlık durumu ortaya çıkar.Evde hazır paket elle besleme maması da yoksa acil durum maması dediğimiz mama verilerek açlık durumu telafi edilebilir.
Normalde unlu ürünler kuşlara verilmemelidir, sadece acil duruma mahsus verilebilir.
1 adet yumurtayı haşlamak için cezveye koyalım,kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika süre tutalım 10 dakika kaynamalı. Haşlama gerçekleştikten sonra yumurtanın...
- BeautiBird
- acil durum kuş maması acil durum maması evdeki malzemelerle yapılacak acil durum maması hasta kuşa mama tarifi hasta kuşa ne verilir kursaktan besleme maması kuş elle besleme maması kus maması kuşum yemek yemiyor yumurta maması
- Cevaplar: 3
- Forum: Muhabbet Kuşu Bakımı ve Beslenmesi
Günde 3-4 tane yem bile yiyorsa elle besleme yapmayın. Yapacaksanız mamaya bir damla ilaç katarak verin.Tmm dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederim![]()
Merhaba bactrim aldım ama tablet olanıno verdilerGünde 3-4 tane yem bile yiyorsa elle besleme yapmayın. Yapacaksanız mamaya bir damla ilaç katarak verin.
Nasıl kullanabilirim onu toz haline getirip miMerhaba bactrim aldım ama tablet olanıno verdiler