Peki poposunda da var biraz acaba hasta mı dedim. Daha bugun aldım dişi kuşumun yanına dişi 3 aydır benimle hareketli. Yeni aldığım limon hareketsiz salıncaktaYeni ortama gelen kuşlarda alışma süreci boyunca dışkı anormalisi görülebilir normaldir.
Anüs kısmını kulak çubuğu ve ılık su yardımı ile temizleyebilirsiniz. Alışma evresinde kuş ilgisiz, hareketsiz, yem su tüketmiyor olabilir bunlar olağan şeyler ortama alışınca zamanla haraketlenmeye başlayacaktır.Peki poposunda da var biraz acaba hasta mı dedim. Daha bugun aldım dişi kuşumun yanına dişi 3 aydır benimle hareketli. Yeni aldığım limon hareketsiz salıncakta
Çok teşekkürlerAnüs kısmını kulak çubuğu ve ılık su yardımı ile temizleyebilirsiniz. Alışma evresinde kuş ilgisiz, hareketsiz, yem su tüketmiyor olabilir bunlar olağan şeyler ortama alışınca zamanla haraketlenmeye başlayacaktır.
Sizce dışkılarda problem var mı? Erkek Çok büyük dışkılıyor ve lekeli gibi geldi bana sankiAnüs kısmını kulak çubuğu ve ılık su yardımı ile temizleyebilirsiniz. Alışma evresinde kuş ilgisiz, hareketsiz, yem su tüketmiyor olabilir bunlar olağan şeyler ortama alışınca zamanla haraketlenmeye başlayacaktır.
Şimdilik dışkılarda ciddi bir sorun görünmüyor. Leke bırakma dışkıda renk ve şekil değişikliği görürseniz tekrar paylaşın bakalım şimdilik sorun yok.Sizce dışkılarda problem var mı? Erkek Çok büyük dışkılıyor ve lekeli gibi geldi bana sanki
Tamamdır teşekkürler çokŞimdilik dışkılarda ciddi bir sorun görünmüyor. Leke bırakma dışkıda renk ve şekil değişikliği görürseniz tekrar paylaşın bakalım şimdilik sorun yok.