Simgemsi
Yeni Üye
Selam! Yeni üye oldum. Size danışmak istedim. 3 yaşında dişi muhabbet kuşum var. Normalde onu tutma işini hep annem yapar. (Banyo vs. için tutar ara sıra) Bu yüzden de benim yapmayacağımı bildiği için bana çok güveniyordu.. Şimdi hasta oldu. Gagasını açıp ilaç içirmek zorundayız. Annem tuttu yine, içirdik, iyi kötü ama ailem haftaya şehir dışına gidecek. Evde kuşumla ikimiz kalacağımız için; ben de, bu hafta denemelik adına; hem kuşu tutup, hem ilacı nasıl içereceğimi öğrenmek adına onu tuttum.
Sonra baktım yapamıyorum. Anneme verdim. Ağzına ben damlattım. Gerçi o da hafif gözüne kaçtı ilaç. Sonradan gözünü ılık sulu pamukla sildim ama kaşıya kaşıya bir hal oldu garibim. Açamadı gözünü. Şimdi iyi oldu, gayet iyi.
Gözüne ilaç kaçtığı ve onu tuttuğum için kızgın ve küs bana.
İlacı içirmek zorundayım mecbur ama bu kuşun güvenini nasıl tekrar kazanacağım yahu? Baya bozuk atıyor cadı;(
Sonra baktım yapamıyorum. Anneme verdim. Ağzına ben damlattım. Gerçi o da hafif gözüne kaçtı ilaç. Sonradan gözünü ılık sulu pamukla sildim ama kaşıya kaşıya bir hal oldu garibim. Açamadı gözünü. Şimdi iyi oldu, gayet iyi.
Gözüne ilaç kaçtığı ve onu tuttuğum için kızgın ve küs bana.
İlacı içirmek zorundayım mecbur ama bu kuşun güvenini nasıl tekrar kazanacağım yahu? Baya bozuk atıyor cadı;(