Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Yarısını verin yesin diğer yarısını da nemlendirip 5-6 saat bekletin be tekrar kontrol edin.
Ee bu gelişmeleri neden söylemiyorsunuz bende merakla noldu acaba diye bekliyorumcok haklisiniz tekrar konusmaya bile basladisayenizde
![]()
hocam ne bileyim cimlenmeye oyle bi taktim ki kac gundur sinirimi bozdu yapamayincaEe bu gelişmeleri neden söylemiyorsunuz bende merakla noldu acaba diye bekliyorum
Gözünüz aydın. Daha da iyi olacak takviyelerle vs. Bide yemleri çimlemeyi başarır ve yedirmeyi de başarırsak tamamdır![]()
Yediyse süper. Maş fasulyesinin protwin değeri yüksektir bide çimlenince full protein kazanımıdır çiko için.Yeni almadım,sizlerle ilk tanıştığım zaman karadeniz petten sipariş verirken dikkatimi çekti o zaman almıştım.Buzdolabında bir köşede duruyordu.Siz arkadaşlara çimlendirmelerini tavsiye edince birde bu karışımı çimlendireyim dedim.Daha önce akdarıya uygulamıştım suda bekletmeyi,birde bunlara deneyeyim dedim.Diğerlerini bilmediğim için veremedim içindeki küçük yeşiller(Sanırım maş fasulyesi) filizlendi onları afiyetle yedi.
Yedi ama sadece filizlenen kısımlara pas verdi yemek seçen minik beyimiz.Yorumları sıkı takip etmeye çalışıyorum yemlikte kaç saat durabileceğini gözden kaçırmışım(8 saatmiş) 1 saat sonra almıştım.Şimdiden sonra biraz daha dikkat edeceğim.Tecrübe kazanmak adına resimdeki karışım ve akdarıdan pamuklara sardımYediyse süper. Maş fasulyesinin protwin değeri yüksektir bide çimlenince full protein lazanımıdır çiko için.
Hocadan iyi not almamız lazım yoksa sınıfta kalacağızhocam tamam durucak önünde hemen kizmayin yabu hoca bana takti yaaa