cnswashere
Yeni Üye
Kuşum benim yanımda değil iken sıcak olmayan sıvı yağın içine düşmüş ve sonrasında tüylerini yıkamamışlar. Uçma yeteneğini gitgide kaybetmiş ve çok fazla çarpmalar yaşamış. Bana geldiğinde bir bacağı şişti ve tüyleri çok kötü durumdaydı. Veteriner kuşumun bacağının kırıldığını ama kendi kendine kaynaştığını söyledi. Kuş kendine gelene kadar tüylerine dokunmamamı ve yıkamamamı da söyledi. Bacağı artık iyileşti ikisi de aynı görünüyor ve artık ağrısı olduğunu düşünmüyorum. Artık yürüyebiliyor fakat
hala uçamıyor. tüyleri çok azaldı ve sertleşti. Kendini temizlemekte zorluk çekiyor. Suluğunda yıkanmaya çalışıyor. Ben de sadece suyla yıkadığımda tüylerinde herhangi bir iyileşme olmuyor. Doğal kullanabiliceğim yağ ve benzeri bir şey var mı tüylerini düzeltebilmem için? Fotoğraf ekleme kısmını bulamadığımdan koyamadım. Teşekkürler.
hala uçamıyor. tüyleri çok azaldı ve sertleşti. Kendini temizlemekte zorluk çekiyor. Suluğunda yıkanmaya çalışıyor. Ben de sadece suyla yıkadığımda tüylerinde herhangi bir iyileşme olmuyor. Doğal kullanabiliceğim yağ ve benzeri bir şey var mı tüylerini düzeltebilmem için? Fotoğraf ekleme kısmını bulamadığımdan koyamadım. Teşekkürler.