Muhabbet kuşunda sadece su dışkısı

şu an aldırıyorum hocam ne kadar sürede vermeliyim bunu. Bir de yemi çok yemiyor alternatif bir şeyler yapmamı önerir misiniz prinç lapası ya da yumurta gibi onları hep çok sever
Yumurta olabilir. İlacı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez ağzına damlatıp yuttuğundan emin olacaksınız. Youtubeden ilaç yutturma videolarını izleyin ondam sonra damlatın.

Bactrim aldım hocam ağızdan şırıngayla verdim şimdi aynı şekilde uyuyor odaya ısıtıcı koydum uzak mesafede 15 dakika yakıp kapatıyorum oda sıcaklığını sabit tutmaya çalışıyorum. Suluğunda probiyotik var zaten(zymflor) ayrı bir odadaydı ve loş bir ışık açtım. Başka yapmam gereken bir şey var mı?

İlaçtan 6 saat sonra bir damla daha içirin. Yarından itibaren de sabah akşam şeklinde ilerleyelim. Her kullanımda ilaç şişesini çalkalayın. Su içiyor mu ? İçtiğini sanmıyorum.

İçmiyor hocam bir şırıngayada probiyotikli suyu çekip ağızdan vereyim mi
Ben ilaç içirme derdindeyim siz probiyotik içirmenin derdindesiniz 😀 içmediğinden eminseniz o zaman ağzına 1 damla kontil tamlatın madem. Gece de suluğu alıp sabah probiyotik verin.

Hocam hareketleri düzelmişti ama bu sabah hırıldadığını farkettim hatta hapşırır gibi sesi kısık geliyor. İlaçları düzenli kullandım yine antibiyotik verdim biraz önce buhar verdim ne yapmalıyım

Hocam hareketleri düzelmişti ama bu sabah hırıldadığını farkettim hatta hapşırır gibi sesi kısık geliyor. İlaçları düzenli kullandım yine antibiyotik verdim biraz önce buhar verdim ne yapmalıyım
Hangi İlaçları hangi dozda ve sürede verdiniz anlatır mısınız

Bactrimi aldığım gün getirir getirmez bir damla kullandım gece yine kullan demiştiniz ya gece 12 de kullandım sabah 10 da kullandım akşamda 10 da kullandım ama bu sabah o seslerini duyunca 9 da verdim ve 3 de verdim şu an hırıltısı kesildi her defasında bir damla kullandım hocam antibiyotik verince iyi geliyor ilk biraz mayıştırıyor halsizleşiyor ama sonra iştahı açılıyor. Dediğiniz gibi suyunda da probiyotik var günlük değiştiriyorum. Birde bugün hırıltısı için iki kere ilaç ve serum karışımı buhar verdim başka hiç bir şey kullanmadım şu an yem yiyiyor daha iyi gibi 🙏

Daha da düzelecek umarım. 7 gün devam edelim sabah akşam birer damla şeklinde.

Tamam hocam inşallah bugün 15.00 de verdim kötü olduğu için gece tekrar vereyim mi peki yoksa yeterli mi

Gece yatmadan önce de verin. Kaçıncı gün bugün ?

Bir videosunu ve dışkı resmini paylaşır mısınız. 30 sn civarı olsun video aktifken çekin. Boğazında hiç şişlik hissettiniz mi ?

Geri