Muhabbet kuşunda sadece su dışkısı

Nefes alışverişleri enfeksiyon nefes darlığı gibi gelmedi bana videodan anladığım kadarıyla. Şimdiden suluğunu alın Yarın saat 10-11'e kadar susamalı. Saat 8 de ilacını damlatın. Sonrasında eczaneden %2 lik iyot lugol damla alın. Suluğunun sadece alt haznesini doldurup üst hazneye dökün. Saat 11 de O suya 1 damla iyot damlatıp kuşa verin akşam saat 19'a kadar o sudan içsin. Sonra probiyotikli su ile değişin. İyot içtikten sınraki hallerini dikkatle gözleyin ve akşam gözlemlerinizi yazın.

Hocam şuana kadar gözlemlerimde susuz kaldığı için ilk koyduğum an içti sonra bir kere gördüm onun dışında sadece kabarıp uyudu bugün daha halsiz hatta elime alırken bile kaçmıyor dün daha çok yem yiyiyordu bugün pek yemiyor

Hocam hareketleri biraz toparlandı ama solunum rahatsızlığı devam ediyor

İyot verdikten 5-6 saat sonra toparlamaya başladı diyebilir misiniz ?

Doğrudur hocam diyebilirim. son durum olarak bazen hareketleniyor bazen durgunlaşıp uyku haline bürünüyor. Sadece sabah uyandığımda hapşırık ve hasta ses tonunu yaptı gün içerisinde pek duymadım. Çok hafif bir ötüş duydum bugün. İştahı güzel yemini yiyiyor. Hatta yanında benim yediğim şeylere bile yemek için atılıyor. Dışkısı baya siyahtı ama iyottun etkisi midir bilemem yeşile dönmüş. 🙏

O zaman bu akşam da iyot takviyesi yapın. Suyunu alın 3 saat sonra çeyrek suluğa 1 damla iyot damlatarak verin sabah ilaçlı suyla değişirsiniz. Ve sabahki halini de yazın. Mesajımı geç görürseniz ugumadan önce suluğunu alın sabah yapın aynısını öğleye kadar iyotlu su içsin. Sonra ilaçlı suyla değişirsiniz.

Hocam dün iyi gelince bugünde yaptım zaten aynısını onu bildirmeyi unutmuşum yarında yapayım mı?

Şimdi tam olarak ne dozda ne kadar süre kullandınız iyotu ? Onu netleştirwlim ona göre yol çizelim

Yarım suluğa bir damla koydum hocam yine suluğu çekip koydum sabah 10 dan öğlen 15 e kadar suyu duruyordu

Peki solunum sorunu geçti mi veya önemli derecede azaldı mı

Hocam solunum problemi geçmedi ama her zaman olmuyor genelde sabah uyandığında ya da akşamları belirli zamanlarda hırıltılı hapşırık oluyor. Azaldımı deseniz antibiyotiği verince etkisi sürene kadar geçiyor diyebilirim. Öyle gözlemledim şuana kadar. Şu an kuşum ne çok iyi ne çok kötü. Dışkısı düzelmeye başladı hareketleri yavaş yavaş artıyor aynı şekilde iştahıda sadece o hırıltılı sesi hapşırığı var onun için bir öneriniz var mı ne yapmalıyım?

Antibiyotiğe devam edin o zaman. İyot eksikliğinden olsa iyot takviyesi 2 günde bıçak gibi kesiyor hırıltıyı. İyot eksikliğinden değilmiş demekki. Siz antibiyotiğe devam edin. 7 tam gün olacak şekilde.

Geri