Muhabbet kuşunun hareketlerinde değişiklik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elifia00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşta kusma var mı?
Tedaviye başladınız mı?

hayır kusma yok bugün hareketlendi ötmeyede başladı vitamin ve probiyotik takviyesi yapıyorum

Hızlı olalım hocam kuş çok kötüleşmiş durumda.

Hanımefendi kuşun durumunun iyi olmadığını anlamanız için daha ne gerekli ne demek gerekiyor? Bildiğiniz gibi yapın başınızın çaresine bakınız o zaman. Kuşun durumu tekrar kötü görününce imdat demeyin ama.
👍🏻

Hanımefendi kuşun durumunun iyi olmadığını anlamanız için daha ne gerekli ne demek gerekiyor? Bildiğiniz gibi yapın başınızın çaresine bakınız o zaman. Kuşun durumu tekrar kötü görününce imdat demeyin ama.
👍🏻
kullanmam gerekenleri kullanıyorum şuanda extra ne kullanmam ne yapmam gerekiyorsa onu söyleyin o zaman ben kuşun durumunun iyi olduğunu söylemedim önceki günlerle kıyaslıyorum siz tedaviye başlayın diyorsunuz sadece

Kuşta hastalık ilerlemiş teşhis için zaman kaybedecek durumda değiliz. Veterinerden enroflaksasin veya amoksisilin veya benzeri antibiyotik alın ayrıca eczaneden triflukan alın yarım suluğa her birinden 6 damla katarak başlayın. İlaçları alır almaz 2 saat arayla her bir ilaçtan 1 damla ağzına damlatın.
Burada alıp kullanmanız gerekenler belirtilmiş.Ekstra olarak kuşlara uygun entrobac,prozim plus v.b. probiyotikte alsanız iyi olur.

Geri