BeautiBird
Onursal Üye
Kuşta kusma var mı?
Tedaviye başladınız mı?
Tedaviye başladınız mı?
Kuşun dışkısı anormal. Tedaviye başlayın,iyi gibi görünmesine aldanmayın.hayır kusma yok bugün hareketlendi ötmeyede başladı vitamin ve probiyotik takviyesi yapıyorum
kaşıntı için elma sirkesinin iyi geldiğini duydum önerir misiniz sprey ile sıksam veya suyuna damlatsamKuşun dışkısı anormal. Tedaviye başlayın,iyi gibi görünmesine aldanmayın.
kullanmam gerekenleri kullanıyorum şuanda extra ne kullanmam ne yapmam gerekiyorsa onu söyleyin o zaman ben kuşun durumunun iyi olduğunu söylemedim önceki günlerle kıyaslıyorum siz tedaviye başlayın diyorsunuz sadeceHanımefendi kuşun durumunun iyi olmadığını anlamanız için daha ne gerekli ne demek gerekiyor? Bildiğiniz gibi yapın başınızın çaresine bakınız o zaman. Kuşun durumu tekrar kötü görününce imdat demeyin ama.
![]()
Burada alıp kullanmanız gerekenler belirtilmiş.Ekstra olarak kuşlara uygun entrobac,prozim plus v.b. probiyotikte alsanız iyi olur.Kuşta hastalık ilerlemiş teşhis için zaman kaybedecek durumda değiliz. Veterinerden enroflaksasin veya amoksisilin veya benzeri antibiyotik alın ayrıca eczaneden triflukan alın yarım suluğa her birinden 6 damla katarak başlayın. İlaçları alır almaz 2 saat arayla her bir ilaçtan 1 damla ağzına damlatın.
teşekkürlerBurada alıp kullanmanız gerekenler belirtilmiş.Ekstra olarak kuşlara uygun entrobac,prozim plus v.b. probiyotikte alsanız iyi olur.