Nefes alırken ağzını açıyor yardım

beyzaboni

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum 2 gündür bu şekilde nefes alıp veriyor sıcaklardandır dedim ama sürekli bu şekilde ve şuan ortam sıcak değil yardım edebilir misiniz https://streamable.com/mnmytn

Kuşun son dışkılarını da paylaşın. Hassas terazi varsa kuşu tartın kaç gr çıktığını yazın.

Kuşlar sıcak havalarda,yorulduklarında,korktuklarında yapabilirler bu tarz hareketleri. Obez kuşlarda da bu hareket gözlemlenebilir zor nefes aldığından ağızdan almak durumunda kalabilir. Kuşunuz şişman görünüyor zaten. Kaç gr çıktığına bir bakalım. Beslenme programını da yazınız.

Kuş kilolu mutlaka zayıflamalı. Bu durum sorunların başlangıcı sadece.

Şuan uyuyor dışkılarını yarın çekerim bugün düne göre daha iyiydi hassas tarım yok tartamayacağım malesef Bundan 2 ay önce veteriner karaciğerde yağlanma var demişti bol bol uçurtuyorum sebze veriyorum birde karaciğer yağ yakımı için bir takviye varmış sedosin diye ona başlayacağım

Sedosin + carnispeed kombinasyonu iyi olur aslında 👍 probiyotik de şart tabi

Sedosin + carnispeed kombinasyonu iyi olur aslında 👍 probiyotik de şart tabi
Probiyottik olarak prozim ve entrobac kullanıyorum dönüşümlü sedosini yarın elime ulaşır sanırım fayda görmezsem carnispeed de alırım hocam bu ikisini beraber mi kullanmalıyım kür gibi mi yoksa dönüşümlü mü

Dönüşümlü

Carnispeed de sipariş verdim hocam 100ml e 1ml yazıyor açıklamasında o şekilde uygulayacağım değil mi
Birde hocam geçen aylarda vikleme sesi yapıyordu tavsiyenizle iyot kullandım fayda gördüm arada veriyorum
nefes problemine iyi gelir diye 2 gündür kullanıyordum bugün de vereyim mi yoksa sedosine mi geçeyim

Son düzenleme:
Kuşun son dışkılarını da paylaşın. Hassas terazi varsa kuşu tartın kaç gr çıktığını yazın.

Kuşlar sıcak havalarda,yorulduklarında,korktuklarında yapabilirler bu tarz hareketleri. Obez kuşlarda da bu hareket gözlemlenebilir zor nefes aldığından ağızdan almak durumunda kalabilir. Kuşunuz şişman görünüyor zaten. Kaç gr çıktığına bir bakalım. Beslenme programını da yazınız.
Dışlı bu şekilde

Carnispeed de sipariş verdim hocam 100ml e 1ml yazıyor açıklamasında o şekilde uygulayacağım değil mi
Birde hocam geçen aylarda vikleme sesi yapıyordu tavsiyenizle iyot kullandım fayda gördüm arada veriyorum
nefes problemine iyi gelir diye 2 gündür kullanıyordum bugün de vereyim mi yoksa sedosine mi geçeyim
50 ml 10 damla katarak verin. Hatta 30 ml 5 damla da olur illa da suluğu tam doldurmak şart değil.

Geri