Merhaba muhabbet kuşum 2 gündür bu şekilde nefes alıp veriyor sıcaklardandır dedim ama sürekli bu şekilde ve şuan ortam sıcak değil yardım edebilir misiniz https://streamable.com/mnmytn
Probiyottik olarak prozim ve entrobac kullanıyorum dönüşümlü sedosini yarın elime ulaşır sanırım fayda görmezsem carnispeed de alırım hocam bu ikisini beraber mi kullanmalıyım kür gibi mi yoksa dönüşümlü müSedosin + carnispeed kombinasyonu iyi olur aslındaprobiyotik de şart tabi
Carnispeed de sipariş verdim hocam 100ml e 1ml yazıyor açıklamasında o şekilde uygulayacağım değil miDönüşümlü
Dışlı bu şekildeKuşun son dışkılarını da paylaşın. Hassas terazi varsa kuşu tartın kaç gr çıktığını yazın.
Kuşlar sıcak havalarda,yorulduklarında,korktuklarında yapabilirler bu tarz hareketleri. Obez kuşlarda da bu hareket gözlemlenebilir zor nefes aldığından ağızdan almak durumunda kalabilir. Kuşunuz şişman görünüyor zaten. Kaç gr çıktığına bir bakalım. Beslenme programını da yazınız.
NormalDışlı bu şekilde
![]()
50 ml 10 damla katarak verin. Hatta 30 ml 5 damla da olur illa da suluğu tam doldurmak şart değil.Carnispeed de sipariş verdim hocam 100ml e 1ml yazıyor açıklamasında o şekilde uygulayacağım değil mi
Birde hocam geçen aylarda vikleme sesi yapıyordu tavsiyenizle iyot kullandım fayda gördüm arada veriyorum
nefes problemine iyi gelir diye 2 gündür kullanıyordum bugün de vereyim mi yoksa sedosine mi geçeyim