Ekli dosyayı görüntüle 4620 Ekli dosyayı görüntüle 4621 Ekli dosyayı görüntüle 4622 Cinsiyetini bir türlü bulamıyorum? Sanırım 4 aylık değil mi? Cinsi lutino.
Son düzenleme:
Tabiki hemen buyrun, evet lutinoilk 2 resim le son 2 resim farklı kus gibi resmen. ilk 2 de bariz erkek son 2 de bariz dişi. net bir gün ışığında çekermisiniz. Irk olarak çek lutino kuşunuz
Arkadaşlar bence bu kuş erkek gibi duruyor
Yok yok vazgeçtim dişi bu kuşDişi de kararlıyım halen .
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fuad bey bu ino kanı taşıyan kuşların cinsiyet tahmini zordur birde yavru ise daha zor oluyor yanılnanız gayet normal.Demekki bu kanlarda farklıymış öğrenmiş oldum özür diliyorum yanlış bilgilendirme için .
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yepyeni birşey öğrendik cengiz bey ve basligi açan sakuram'ın sayesinde. Hakikaten öyle her yerde bulamayacağınız kitaplarda yazmayan bir bilgiye. EyvallahBu kuş erkek maşallah. Dişi olsaydı çeresi tam beyazlaşırdı. İno kanı olan erkeklerin çeresi bu şekilde morla mavi arasında açık renk oluyor. Çere deliklerinin etrafında hafif beyazlık var ama o yanıltmasın lutino erkekleri böyle oluyor.
Hafif beyazlık var dediniz, ama bana çok görünüyor ben mi abartıyorum Son attığım resimlere de baktınız değil mi? Erkek mi yani? internette araştırma yaparken kuşu elle tutunca kuyruğunu nasip tuttuğuna göre cinsiyete bakılabilirmiş. Ne kadar doğru? Bunu biliyor musunuz resim atayım mı? Beni çok mutlu ettiniz erkekte karar kılmakla ayrıcaBu kuş erkek maşallah. Dişi olsaydı çeresi tam beyazlaşırdı. İno kanı olan erkeklerin çeresi bu şekilde morla mavi arasında açık renk oluyor. Çere deliklerinin etrafında hafif beyazlık var ama o yanıltmasın lutino erkekleri böyle oluyor.