muhabbetkusubilgi
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar çoğu kişi uygun kafes aramakta fakat bulamamakta bende yardımcı olmak için bu konuyu açma gereği duydum.
Altta bulunan kafes muhabbet kuşları gerek bakmak için olsun gerek üretmek için olsun uygun değildir sadece gösterişden ibarettir. Muhabbet kuşlarının rahat ve ferah hareket etmesi gerekmektedir bu tip kafesler uygun görülmez.
Alttaki fotoğrafdaki kafes ise. Bu tip kafesler gayet güzel ve hoş kafes teli boyalı değil paslanmazdan üretiliyor beslediğimiz muhabbetkuşunu salmadığımız zamanlar rahat kanat çırpabilirler ve maliyetide diğer kafeslere nazaran çok daha uygun. Bu kafes özellikle ortadan ayrılabilir ve taban ızgarasıda mevcut. Izgara dışkılara temas edilmesin diye vardır ve bu çok önemlidir.
Kafesi satın almak için buraya tıklayabilirsiniz ben sadece öneride bulunuyorum. TIKLAAltta bulunan kafes muhabbet kuşları gerek bakmak için olsun gerek üretmek için olsun uygun değildir sadece gösterişden ibarettir. Muhabbet kuşlarının rahat ve ferah hareket etmesi gerekmektedir bu tip kafesler uygun görülmez.

Alttaki fotoğrafdaki kafes ise. Bu tip kafesler gayet güzel ve hoş kafes teli boyalı değil paslanmazdan üretiliyor beslediğimiz muhabbetkuşunu salmadığımız zamanlar rahat kanat çırpabilirler ve maliyetide diğer kafeslere nazaran çok daha uygun. Bu kafes özellikle ortadan ayrılabilir ve taban ızgarasıda mevcut. Izgara dışkılara temas edilmesin diye vardır ve bu çok önemlidir.

Son düzenleme: