Üşüttümü acaba geçmiş olsun umarım iyileşir.ama bu gibi şeyler eşle düzelmezki eş herşeyin ilacı değil ^^
ilk başlarda eş isteğidini sanıyordum ama belli bi rahatsızlığı var. Bu arada daha çok yemeye başladı işhatı açıldı mavişin :d
Şişman olmaz inşallah dişiyide besliyordur belki maaşallah bol bol yesin.
en sonunda kavga edicez mavişleısırmadığı yer kalmadı dişiyi bile rahat bırakmıyo yem yesin.
Benimde erkek öyle oldu dişiyi yumurtadan kaldırıyo banyo verin yaramaza bende bugün takıcam.
Musluğu açıyorum altına giriyor bu arada yem tüketimi arttı siz hangi marka yem kullanıyorsunuz
ben marka yem kullanmıyorum şu ana kadarda mubişlerim için hiç netten alışveriş yapmamıştım burdaki petshoplardan karşılıyordum ihtiyaçlarımı ama artık almıyorum,bu site kuşlara bakımımı değiştirdi güzel ve çokta uygun siteler öğrendim onlardan alıyorum yarı yarıya kar ediyorum geçen m001 olandan almıştım.
pek teşşekürler ama petshopda yoksa mypetshopa bakabilirsin![]()
petshopta olsada almıyorum artık 1 tl lik netten aldığım suluklara petshopta 2.5 tl veriyorum yazık deilmiben artan paralarla mubişlerime daha fazla şey alabilirim.mypetbestshop takip ettiğim sitelerden biri saol
![]()
M001 hangi site?Böyle girince birşey çıkmadı.
petshopta olsada almıyorum artık 1 tl lik netten aldığım suluklara petshopta 2.5 tl veriyorum yazık deilmiben artan paralarla mubişlerime daha fazla şey alabilirim.mypetbestshop takip ettiğim sitelerden biri saol
![]()
aynen öyle geçen gün petshopa gittim dal darı sordum 9 lira dedimypetde 5 lira almadan cıktım
bazen düşünüyorum petshopcu olsam köşeyi dönerim 100 % 300 kar.
neyse böyle platformlar sayesinde birazda araştırmayla en uygununu ve bol çeşit imkanını bulabiliyoruz.