öksürme

Anıl ATIŞ

Emektar Üye
Muhabbet Kuşu Üreticisi
kuşum hergün öksürüyor yani yem kusma gibi bişey eş de aldık hayla devam ediyor ?

Üşüttümü acaba geçmiş olsun umarım iyileşir.ama bu gibi şeyler eşle düzelmezki eş herşeyin ilacı değil ^^

Üşüttümü acaba geçmiş olsun umarım iyileşir.ama bu gibi şeyler eşle düzelmezki eş herşeyin ilacı değil ^^

ilk başlarda eş isteğidini sanıyordum ama belli bi rahatsızlığı var. Bu arada daha çok yemeye başladı işhatı açıldı mavişin :d

Musluğu açıyorum altına giriyor bu arada yem tüketimi arttı siz hangi marka yem kullanıyorsunuz

ben marka yem kullanmıyorum şu ana kadarda mubişlerim için hiç netten alışveriş yapmamıştım burdaki petshoplardan karşılıyordum ihtiyaçlarımı ama artık almıyorum,bu site kuşlara bakımımı değiştirdi güzel ve çokta uygun siteler öğrendim onlardan alıyorum yarı yarıya kar ediyorum geçen m001 olandan almıştım.

ben marka yem kullanmıyorum şu ana kadarda mubişlerim için hiç netten alışveriş yapmamıştım burdaki petshoplardan karşılıyordum ihtiyaçlarımı ama artık almıyorum,bu site kuşlara bakımımı değiştirdi güzel ve çokta uygun siteler öğrendim onlardan alıyorum yarı yarıya kar ediyorum geçen m001 olandan almıştım.

pek teşşekürler ama petshopda yoksa mypetshopa bakabilirsin :)

pek teşşekürler ama petshopda yoksa mypetshopa bakabilirsin :)

petshopta olsada almıyorum artık 1 tl lik netten aldığım suluklara petshopta 2.5 tl veriyorum yazık deilmi :) ben artan paralarla mubişlerime daha fazla şey alabilirim.mypetbestshop takip ettiğim sitelerden biri saol :)

Son düzenleme:
M001 hangi site?Böyle girince birşey çıkmadı.

burdan almıştım yavuz bey açık olarak uygun gelmişti 3 tl den sonradan fiyatını düzelttiler 5 tl oldu 5 kglık kutulu şekilde satıyorlar.
aldığım yem bu https://www.hobipet.com.tr/urun/hobi-m001-meyvesiz-muhabbet-kusu-uretim-yemi-1-kg

diğer çeşitleride burada mevcut açıklamaları ile anlatılmış ürün içeriği inceleyebilirsiniz.
http://www.muhabbetkusu.com.tr/hobi...mleri-5-kilogramlik-ambalajlarinda-44577.html

petshopta olsada almıyorum artık 1 tl lik netten aldığım suluklara petshopta 2.5 tl veriyorum yazık deilmi :) ben artan paralarla mubişlerime daha fazla şey alabilirim.mypetbestshop takip ettiğim sitelerden biri saol :)

aynen öyle geçen gün petshopa gittim dal darı sordum 9 lira dedi :D mypetde 5 lira almadan cıktım

aynen öyle geçen gün petshopa gittim dal darı sordum 9 lira dedi :D mypetde 5 lira almadan cıktım

bazen düşünüyorum petshopcu olsam köşeyi dönerim 100 % 300 kar :D .
neyse böyle platformlar sayesinde birazda araştırmayla en uygununu ve bol çeşit imkanını bulabiliyoruz.

bazen düşünüyorum petshopcu olsam köşeyi dönerim 100 % 300 kar :D .
neyse böyle platformlar sayesinde birazda araştırmayla en uygununu ve bol çeşit imkanını bulabiliyoruz.

evet petshopcular böyle dikkatli olmak gerek :D sende dikkat et.

Geri