- Katılım
- 15 Nis 2019
- Mesajlar
- 6,774
- Tepkime puanı
- 3,891
Kızılcık Portakal ve Havuç Kuş İkramı
Ağırlık olarak papağanların diyetine uygun olup muhabbet kuşları içinde kullanılabilir. Haftada maksimum 2 kez vermeniz önerilir fazlası zararlı olacaktır.
Tarif;
1 su bardağı tam tahıllı unlar (nohut, kinoa, karabuğday veya kılçıksız buğday)
1/2 su bardağı kuru yulaf
1/2 su bardağı buğday tohumu (isteğe bağlı veya sadece yulaf)
1/4 su bardağı darı
1/2 su bardağı keten tohumu
2 çay kaşığı tarçın
1 / 2 su bardağı havuç suyu (% 100 saf ve organik)
1/2 su bardağı su (havuç suyu kullanılmamışsa 1 su bardağı)
1 1/4 su bardağı taze kızılcık, durulanmış, sonra doğranmış
1/2 su bardağı doğranmış badem ve ceviz
1 ince öğütülmüş portakal ( Mutfak robotundan geçirin)
1 su bardağı ince rendelenmiş havuç
Pişirmeden hemen önce üstlerine chia ve susam serpilebilir.
Kuru malzemeleri bir kapta, ıslak malzemeleri başka bir kapta karıştırın, ardından hepsi nemli olana kadar karıştırın. Mini pişirme kaplarını yarım doldurun. Altın kahverengi olana kadar 350 ° C'de pişirin (yaklaşık 15 dakika) Bir fırın tepsisi kullanıyorsanız iki kat daha uzun pişirin ve soğuduktan sonra küçük kareler (veya sevimli kurabiye kalıbı şekilleri) halinde kesin. Servise hazır
Alıntıdır.
Ağırlık olarak papağanların diyetine uygun olup muhabbet kuşları içinde kullanılabilir. Haftada maksimum 2 kez vermeniz önerilir fazlası zararlı olacaktır.
Tarif;
1 su bardağı tam tahıllı unlar (nohut, kinoa, karabuğday veya kılçıksız buğday)
1/2 su bardağı kuru yulaf
1/2 su bardağı buğday tohumu (isteğe bağlı veya sadece yulaf)
1/4 su bardağı darı
1/2 su bardağı keten tohumu
2 çay kaşığı tarçın
1 / 2 su bardağı havuç suyu (% 100 saf ve organik)
1/2 su bardağı su (havuç suyu kullanılmamışsa 1 su bardağı)
1 1/4 su bardağı taze kızılcık, durulanmış, sonra doğranmış
1/2 su bardağı doğranmış badem ve ceviz
1 ince öğütülmüş portakal ( Mutfak robotundan geçirin)
1 su bardağı ince rendelenmiş havuç
Pişirmeden hemen önce üstlerine chia ve susam serpilebilir.
Kuru malzemeleri bir kapta, ıslak malzemeleri başka bir kapta karıştırın, ardından hepsi nemli olana kadar karıştırın. Mini pişirme kaplarını yarım doldurun. Altın kahverengi olana kadar 350 ° C'de pişirin (yaklaşık 15 dakika) Bir fırın tepsisi kullanıyorsanız iki kat daha uzun pişirin ve soğuduktan sonra küçük kareler (veya sevimli kurabiye kalıbı şekilleri) halinde kesin. Servise hazır
Alıntıdır.