Yumurtalı yavrulu Takımlara da mı hergün vermeyeyimEğer mamayı severek ve çok miktarda yiyorsa her gün vermeyin, hayvanlar yağ bağlamaya başlar. Probiyotigi her gün verseniz de olur. Herhangi bir marka olabilir, bütçenize göre hareket edin.
Teşekkür ederim her gün probiyotik vermek yerine 1 gün probiyotik 1 gün normal su versem sıkıntı olmaz dimiYavru besleme işi ayrı. Onların desteklenmesi lazım. Yavru bakmayan takımlara gerek yok, aşırı protein yüklemesi başta gut hastalığı olmak üzere sıkıntılar çıkarabilir
Bu fotoğraftaki de vitamin. Sirke vermeyi bir müddet bırakın vücut dinlensin. Pazartesi, salı bu(suyu tazeleyerek), cuma probiyotik gibi bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Kalan günler normal su. Sürekli takviyelerle kuşu yormayın ama. Vitamini ve probiyotiği aralıklarla kullanın. Bir hafta mesela her şeye ara verip tüm hafta normal su verin. Doğal vitamin ve mineral kaynakları olan sebze meyveleri rutin haline getirin. Her gün verin.Bugün veterinerden bunu aldım ve mercimek tanesi kadar at suyuna dedi. Kuşların vitamini var avilin. Bir de bazen sirke koyuyorum sularına. Bir haftaya yayılacak şekilde bu saydıklarımın hangilerini hangi günler vermeliyim? Pazartesi sirke, perşembe vitamin, pazar probiyotik uygun mu?
Bu fotoğraftaki de vitamin. Sirke vermeyi bir müddet bırakın vücut dinlensin. Pazartesi, salı bu(suyu tazeleyerek), cuma probiyotik gibi bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Kalan günler normal su. Sürekli takviyelerle kuşu yormayın ama. Vitamini ve probiyotiği aralıklarla kullanın. Bir hafta mesela her şeye ara verip tüm hafta normal su verin. Doğal vitamin ve mineral kaynakları olan sebze meyveleri rutin haline getirin. Her gün verin.
İçinde probiyotik de varmış vitamin de mineral ve aminoasitler de. Karışıkmış yani. Üstünde vit yazınca vitamin dedimSinidimlerini düzenlesin diye probiyotik istedim adam bunu verdi ama![]()
Fotoğraf ekler misiniz? Probyotikten dolayı olabilir fakat gözlem yapın uzun süreli olursa başka ihtimaller söz konusu olabilir.Bu akşam probiyotiği sularına kattım ve erkek kuşum sonrasında sıvı dışkı yapmış. (Tamamı sıvı değildi ama) İlk kez verdiğimde bu durumun olması normal midir? Vücutlarının ilaca alışma süreci falan yani?