paşasultan
Yeni Üye
Son düzenleme:
kızışmadan kaynaklı olduğunu söylediler
Benim disiye ne kadar cok benziyor, masallah. Bu arada benim kuslarda mantar var mi acaba?
sizin kuşunuz yavru yapıyomu@Berşan Değirmenci benim kuslar hakkinda görüsün nedir? Bugün farkettim, burun etini kasiyorlardi penceleriyle.
sizin kuşunuz yavru yapıyomu
Maşallah bir sorun göremedim ben. Mantarı anlamak istiyorsanız yanaklarında ki tüyleri iyice sıyırarak orda ki derinin kırmızımsı ve pürüzsüz üzerinde yara kabuğu gibi şeylerin olup olmadığına bakın. Dişinin kafasına bir şey gelmiş onu yaralanmış falan sandım ikinci fotoğrafta baktım bişeyi yokmuş bi oh çektim. Elinizde durmaları da ayrı bi güzel. Dişinin galiba gagası yakın zamanda kesilmiş Yaşı da 2 civarı duruyor sanki
Ben dokunmadim gagasina, belki aldigim yerdeki cocuk kesmistir bilmiyorum. 2016 dogumlu ikisi de, hangi ay ama bilmiyorum. Bilezigine bakinca 44 numarali kus oldugu yaziyor, yani 2016 yilinda üreticinin ürettigi 44. kusmus benim sapsik.
Maşallah baya olgun duruyor dişi şaşırttı beni
Daha yeni sahiplendim ben de, henüz yavru yok ama en azindan cift oldular.
Hazır dal darıların kullanılmasını önermiyorum. Ballı diye bal yerine yapışkanla bi nevi sıvıyorlar ayrıca bozulur gibi oluyor bi süre sonra bayatlıyor onun yerine çok daha yararlı şeyler yapabilirsiniz. Kuşlarınıza mutlaka mama verin ya kendiniz hazırlayın haftada en az 2 kez ya da hazır mama alıp sezonluk sebze meyveler ile nemlendirerek servis edin. Hem kızışmaya hem cüsseye hem hastalıklara birebirdir.
Mama yaptim ama yemediler. Mamayi aksama kadar beklettim, yiyecek baska bir sey yoktu o yüzden yemlige gelip gelip gittiler ama bir türlü yemediler. Mamanin kivami da tipki videolarda gösterildigi gibiydi. Balli krakerlerden falan var ama daha bir defa agizlarini sürmediler. Verdigim dal dari da söyle bir sey, bir katkisi var mi icinde bilmiyorum paket icerisinde satiliyor dogal falan yaziyor: