Herkesin ortak hayali sanırımKaravanda yaşamak istiyorumhayat tek düze olunca çok sıkıcı oluyor kafa nereye sen oraya bir yaşam olmalı
ve her daim denize yakın yaşamak hayalim
![]()

Herkesin ortak hayali sanırımKaravanda yaşamak istiyorumhayat tek düze olunca çok sıkıcı oluyor kafa nereye sen oraya bir yaşam olmalı
ve her daim denize yakın yaşamak hayalim
![]()
Evet ama kimi insanlar da hiç maddiyatı olmadan bunu gerçekleştirebiliyor karavanları olmasa bile günlük yaşayarak dünyayı dolaşıyorlar ne güzelHerkesin ortak hayali sanırımBu gidişatla oldukça zor
![]()
Yok yok.. Zaten kaç aydır ekran kartları internet satışına kapalı.Levent abi Vatan'da vardı online satışta.
Abi şimdi baktım tüketmişler, pusuya yatıyorlar galibaYok yok.. Zaten kaç aydır ekran kartları internet satışına kapalı.
Olan da geliyor mağazalara yarım saat içinde gidiyor.
Hani kar yağacaktıKonu açın konuşalım![]()
Malesef doğu tarafındayım buralar yazHani kar yağacaktı![]()
Malesef doğu tarafındayım buralar yaz
İstanbulda öyleydi dünden beri soğuk bende aslen egeliyim ama istanbulda yaşıyorum maalesefMalesef doğu tarafındayım buralar yaz![]()
Burada hiç başlamadı henüz belki yükseklere yağıyordur.İstanbulda yağıyor ama daha benim olduğum yerde tutmadı.
bende merak ettim.bizim burdaki üreticiler hep show jumboBu jumbo piyasasını hiç çözemedim, hobi olarak bakan kişilere çok tavsiye edilmiyor. Yani evde tek veya çift bakan çok insan yok. Talep nasıl oluşuyor yani piyasası nasıl şekilleniyor. Üreticiler kendi aralarında mı paslaşıyor. Yada benim bilmediğim özel bi üretim amacımı var ? Youtube daki bütün üreticiler ya tamamen showcu yada show a dönnmeye çalışıyor. Yani kısacası kim istiyor bu kuşları ?
ben hataydayım buralara yağmıyorBurada hiç başlamadı henüz belki yükseklere yağıyordur.
Yarına kadar kesintisiz yağacakmış artık fotoğraf atarsınız öyle hasret gideririzBurada hiç başlamadı henüz belki yükseklere yağıyordur.
Hımmmben hataydayım buralara yağmıyor![]()
İnşallah yağsın da sokaktaki canlar zarar görmeden yağsın kibarcaYarına kadar kesintisiz yağacakmış artık fotoğraf atarsınız öyle hasret gideririz![]()
bende biliyorum kaç yaşındasınÇok alakasız mesela ama ben Brawl stars die bir oyuna sardım![]()
Doğal seleksiyonHımmm
İnşallah yağsın da sokaktaki canlar zarar görmeden yağsın kibarca![]()
Ya 89luyum ben yiğenim oynarken bana sardı bak teyze bak teyze diye diyebende biliyorum kaç yaşındasın
Ama doğayıda katleden insanların ta kendisi maalesef keşke doğa hep huzur içinde kalabilse..Doğal seleksiyonBazen sadece doğayı anlayıp her şeyi doğanın eline bırakmak gerek, bizleri bu sürece taşıyan da doğanın kendisi
![]()