Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Sabırsızım bakayım değişecekmiBir mesaj daha atın bakayım.

Sabırsızım bakayım değişecekmiBir mesaj daha atın bakayım.
Herşey mümkünBilgili olacağım yerde sabırsız oldum![]()
![]()
Aga be, değişik rankım oldu diye sevindiydim bilgili oldumHerşey mümkün![]()
Yeni üyeden başlayarak rankları tekrar denemek ister misiniz?Aga be, değişik rankım oldu diye sevindiydim bilgili oldum![]()
Aslında kendni ne hissediyorsan o sundurAga be, değişik rankım oldu diye sevindiydim bilgili oldum![]()
Might,Bir şey dicem mesajlarda duygular anlaşılmıyor emojisiz kendi kendime dedim ki @ADRIAN hoca rank sistemini değiştircek galiba![]()
@Ecrin Karadağ üyemiz için bekletiyoruz yeni Bilgili Üye oldu biraz hevesini alsın değiştiririzBir şey dicem mesajlarda duygular anlaşılmıyor emojisiz kendi kendime dedim ki @ADRIAN hoca rank sistemini değiştircek galiba![]()
@Ecrin Karadağ üyemiz için bekletiyoruz yeni Bilgili Üye oldu biraz hevesini alsın değiştiririz![]()
emoji olmadan mesela " sinir oldum " sert gibi ama " sinir oldumBen anlamadım
Hiç anlamadım![]()
Hımmmemoji olmadan mesela " sinir oldum " sert gibi ama " sinir oldum" komik anlamda
onu anlatmış yani emojisiz değişik oluyor diye.
Emojisiz mesajlara şüpheyle yaklaşıyorum ne biliyim karşımdaki insanı görmediğim için acaba kızdı mı güldü mü anlamıyorumBen anlamadım
Hiç anlamadım![]()
Anladım evet insan farklı hissedebiliyor sonuçta sanal bir ortamEmojisiz mesajlara şüpheyle yaklaşıyorum ne biliyim karşımdaki insanı görmediğim için acaba kızdı mı güldü mü anlamıyorum![]()