Kirke
Emektar Üye
Bu gidişle seninkiyle benimkini evlendircezBenimki kafamı ona yaklaştırınca bana kur yapıyor kafes teline yapıyor tüneğe yem kusuyor tabandaki poşete kur yapıyor ve dişi![]()
Ecrin
Bu gidişle seninkiyle benimkini evlendircezBenimki kafamı ona yaklaştırınca bana kur yapıyor kafes teline yapıyor tüneğe yem kusuyor tabandaki poşete kur yapıyor ve dişi![]()
Bu gidişle seninkiyle benimkini evlendircez
Ecrin![]()
Ablamın kuşuyla evlendircektim altından bilezik istedi rahat edecekleri geniş kafes istedii marka marka vitaminler yemleer istediisicil nosunu bulamadım daha onuda bulayım ozaman evlenirler
![]()
Bana bir tane ssd alsın bilgisayar için yeter benim alacaklarımdan daha ucuzAblamın kuşuyla evlendircektim altından bilezik istedi rahat edecekleri geniş kafes istedii marka marka vitaminler yemleer istediibakalım sen neler isticen
![]()
Bende şuan bu durumdayım abi..
Hocam yemeği yiyince yorgunluk çöküyorGündüz yemek hasreti çekenler, şimdi neredesiniz?
Boğa burcu olarak üzerime alınıyorum hocamGündüz yemek hasreti çekenler, şimdi neredesiniz?
İftarda dinlene dinlene sahurda az yiyorum hocam sahurda çok yesem yatamam heraldeİftarda az, sahurda çok yiyin.
Çok yanlış yapıyorsun. Dediğimi uygula sen.İftarda dinlene dinlene sahurda az yiyorum hocam sahurda çok yesem yatamam heralde![]()
Burçları bilmem, inanmam.Boğa burcu olarak üzerime alınıyorum hocam![]()
Biz boğalar böyle sanırım. O kadar açım ki bütün üyeleri yiyebilirim. Bay üyeleri Et ve bakliyat gibi görüyorum bayan üyeleride tatlı ve sigaraBoğa burcu olarak üzerime alınıyorum hocam![]()
Son 4 saatten azBiz boğalar böyle sanırım. O kadar açım ki bütün üyeleri yiyebilirim. Bay üyeleri Et ve bakliyat gibi görüyorum bayan üyeleride tatlı ve sigara![]()
Kuşumu but parçası olarak görüyorum bu saatlerde ben ben değilimBiz boğalar böyle sanırım. O kadar açım ki bütün üyeleri yiyebilirim. Bay üyeleri Et ve bakliyat gibi görüyorum bayan üyeleride tatlı ve sigara![]()