Tamam, ilaca başlarsınız yarın.Evet bugün 3. Gün
Tamam, ilaca başlarsınız yarın.Evet bugün 3. Gün
Başlıcam yarın artık farklı farklı teoriler üretmeye başladım kuruma hastalığı olamaz dimi çünkü yeme içmesi yerinde gibi ama ishal ve halsizlik var tabi bir kaç belirtisini gösteriyor kurumanın özellikle şu aralar dışkısınada bakıyorum ama hiç öğütülmemis yem görmedim...Tamam, ilaca başlarsınız yarın.
Kuruma diye bir hastalık yoktur. Kuruma kuşun zayıflamasına denir.Başlıcam yarın artık farklı farklı teoriler üretmeye başladım kuruma hastalığı olamaz dimi çünkü yeme içmesi yerinde gibi ama ishal ve halsizlik var tabi bir kaç belirtisini gösteriyor kurumanın özellikle şu aralar dışkısınada bakıyorum ama hiç öğütülmemis yem görmedim...
Pardon forumlarda öyle yazıyor ama zaten yemesi içmesi iyi sadece demin bile çıkmak istedi iki üç kafesin içinde uçtu hemen soluk soluğa kaldı oğlum solunum sıkıntısı ne lanet şeymiş yahuKuruma diye bir hastalık yoktur. Kuruma kuşun zayıflamasına denir.
İnternet yalan yanlış makaleler ile dolu. İlaca başladınız mı bugün. Tam 1 pirinç tanesi kadar ekleyin.Pardon forumlarda öyle yazıyor ama zaten yemesi içmesi iyi sadece demin bile çıkmak istedi iki üç kafesin içinde uçtu hemen soluk soluğa kaldı oğlum solunum sıkıntısı ne lanet şeymiş yahu![]()
Evet dün kestim akşam mültivitamini bugün başlıcam yine 5 gün mü kullanayımmİnternet yalan yanlış makaleler ile dolu. İlaca başladınız mı bugün. Tam 1 pirinç tanesi kadar ekleyin.
Evet 5 gün kullanın.Evet dün kestim akşam mültivitamini bugün başlıcam yine 5 gün mü kullanayımm
İlaca bugün başlıyorum dün geceden beri aksırmak sulu hapşırma eylemini çok yapıyor kötü üşütmüş galiba oğlumEvet 5 gün kullanın.
Evet üşüttü büyük ihtimalle.İlaca bugün başlıyorum dün geceden beri aksırmak sulu hapşırma eylemini çok yapıyor kötü üşütmüş galiba oğlum![]()
Bilgilendirme yapayım dedim bugün korkarakta olsa veterinere(hayvan hastanesi diye geçiyordu ) götürdük eline aldı kontrol etti ama tabi cok kötü oldu kafesine koydu hemen röntgen istedi ama ölme riski de var dedi istemedik biz bytaril verdi her sabah ağzına damlatıcaz birde uzun şırınga da bir ilac verdi ama onun adını unuttum onuda sabah akşam agizdan vericez mültivitaminede devam edin bakalım inşallah düzelir....Evet üşüttü büyük ihtimalle.
Tamam o zaman veterinere götürdüyseniz ben bişey diyemem. İnşallah iyileşir hayvan..Bilgilendirme yapayım dedim bugün korkarakta olsa veterinere(hayvan hastanesi diye geçiyordu ) götürdük eline aldı kontrol etti ama tabi cok kötü oldu kafesine koydu hemen röntgen istedi ama ölme riski de var dedi istemedik biz bytaril verdi her sabah ağzına damlatıcaz birde uzun şırınga da bir ilac verdi ama onun adını unuttum onuda sabah akşam agizdan vericez mültivitaminede devam edin bakalım inşallah düzelir....
İnşallah sizede tekrardan çok teşekkür ederim ben ilerleyen durumlarda son durumunu yazarım kuşu aynen bu durumda olan insanlar içinde bilgilendirici bir konu olmuş olur iyi günlerTamam o zaman veterinere götürdüyseniz ben bişey diyemem. İnşallah iyileşir hayvan..
Rica ederim. Aynen son durumunu yazarsanız çok iyi olur.İnşallah sizede tekrardan çok teşekkür ederim ben ilerleyen durumlarda son durumunu yazarım kuşu aynen bu durumda olan insanlar içinde bilgilendirici bir konu olmuş olur iyi günler
Bugün ilaçları kullanalı 2. Günümüz ama durumu pek te parlak değil arkadaşlar 1 gün iyidi iyiye gidiyor dedik ama bugün sabahtan bu yana çok halsiz yemek ve su içmeside kesildi haliyle cok üzüldük galiba ölecek oğlum biz elimizden geldiğince iyileştirmeye çalıştık fakat yapamadık galiba ayakları üzerinde bile zor duruyor kafesin altında genelde iyi akşamlarRica ederim. Aynen son durumunu yazarsanız çok iyi olur.
Baytril den sonra mı böyle oldu. Baytril ağır bir ilaç bundan dolayı Olabilr.Bugün ilaçları kullanalı 2. Günümüz ama durumu pek te parlak değil arkadaşlar 1 gün iyidi iyiye gidiyor dedik ama bugün sabahtan bu yana çok halsiz yemek ve su içmeside kesildi haliyle cok üzüldük galiba ölecek oğlum biz elimizden geldiğince iyileştirmeye çalıştık fakat yapamadık galiba ayakları üzerinde bile zor duruyor kafesin altında genelde iyi akşamlar
Evet o ilacı verdik sabah bugün bütün gün kötüydü eğer ölmese kesicem probiyotik ve vitamin vericem sadeceBaytril den sonra mı böyle oldu. Baytril ağır bir ilaç bundan dolayı Olabilr.
Bence baytrili kesin. Solunum yolu enfeksiyonlarında pek işe yaramıyor.Evet o ilacı verdik sabah bugün bütün gün kötüydü eğer ölmese kesicem probiyotik ve vitamin vericem sadece
Bir gitti sırt üstü şimdide dayanıyor direniyor ama acida geçiyor ölmesini bekliyoruz pek birşey de gelmiyor artık elinizdenBence baytrili kesin. Solunum yolu enfeksiyonlarında pek işe yaramıyor.
Umarım ölmezBir gitti sırt üstü şimdide dayanıyor direniyor ama acida geçiyor ölmesini bekliyoruz pek birşey de gelmiyor artık elinizden
Öldü malesefUmarım ölmez![]()