Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
50 ml suya 5 damla. Probiyotik mercimek tanesi kadar.
Görüntüsü hasta gibi değil fotoda öyle çıkmıs videosunu yarın yüklerimKuş fotoda hasta görünüyor. Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın.
Selçuk hocam anlaşıldı şimdi bugün probiyotikde vermeye basladım yani dün geceden bunyana. Yine öğürmeye başladı 4-5 gündür yoktu. Ben sunu sormak istiyorum bu probiyotikde bir sıkıntı olmasın bilmiyorum o kafa sallama ve öğürme gareketinide en son vitamin probiyotik verdikten sonra başlamıstı. Ya denk geliyor yada bu aldıklarımızda bir sıkıntı mı var50 ml suya 5 damla. Probiyotik mercimek tanesi kadar.
Hayır ben takviyelerden kaynaklandığını düşünmüyorum. Kuş mantarı hala tam atabilmiş değil. Evet gelişme oldu ama tam iyileşme olmadı daha.Selçuk hocam anlaşıldı şimdi bugün probiyotikde vermeye basladım yani dün geceden bunyana. Yine öğürmeye başladı 4-5 gündür yoktu. Ben sunu sormak istiyorum bu probiyotikde bir sıkıntı olmasın bilmiyorum o kafa sallama ve öğürme gareketinide en son vitamin probiyotik verdikten sonra başlamıstı. Ya denk geliyor yada bu aldıklarımızda bir sıkıntı mı var
Dışkısı daha düzenli. tüylerini kabartıyor birde ufak tüyleri kendi gagasıyla çekiştiriyor. tüylerinin arasına baktıgımda kapsül tüyler çıkmış. 2 aydır felan uçmuyor zaten değişik birşey oldu ondan uzaklasınca ötüyor elimize alınca sevince susuyorSiz kuştaki gelişmelerden bahsedin ilaç dozu az geliyor olabilir. Olumlu gelişmeler kilo alımı dışında neler ?
Dediğinizi uygulayacam. Dün kursağı baya şişti hafiften bastırdık daha önce yapmıstık kustu taneli baya biOna çinko, iyot ve omega 3 desteği vermelisiniz. Kenevir ve keten tohumu alıp ayrı bir kapta her birinden günlük 1 çay kaşığı verin. Yiyip yemediğini gözleyin. Ayrıca versele laga colombine tozu alın. Mineral desteği sağlar kuşa. Ayrıca ense damlası da uygulamanız iyi olur.
Megabakteri olasıKursağı şiş miydi ? Çok ilginç hala mantar mı var kuşta. Kaç gün tedavi oldu kuş ?
Megabacter ihtimali düşük. Megabacter daha çok mide ve bağırsağa yerleşir kursakta kolay kolay olmaz. Ben hiç rastlamadım mesela rastlayanı da duymadım.Megabakteri olası