Sultan papağanım ölüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PamirTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50 ml suya 5 damla. Probiyotik mercimek tanesi kadar.

Kuş fotoda hasta görünüyor. Kuşun güncel videosunu ve son dışkılarını paylaşın.

50 ml suya 5 damla. Probiyotik mercimek tanesi kadar.
Selçuk hocam anlaşıldı şimdi bugün probiyotikde vermeye basladım yani dün geceden bunyana. Yine öğürmeye başladı 4-5 gündür yoktu. Ben sunu sormak istiyorum bu probiyotikde bir sıkıntı olmasın bilmiyorum o kafa sallama ve öğürme gareketinide en son vitamin probiyotik verdikten sonra başlamıstı. Ya denk geliyor yada bu aldıklarımızda bir sıkıntı mı var

Selçuk hocam anlaşıldı şimdi bugün probiyotikde vermeye basladım yani dün geceden bunyana. Yine öğürmeye başladı 4-5 gündür yoktu. Ben sunu sormak istiyorum bu probiyotikde bir sıkıntı olmasın bilmiyorum o kafa sallama ve öğürme gareketinide en son vitamin probiyotik verdikten sonra başlamıstı. Ya denk geliyor yada bu aldıklarımızda bir sıkıntı mı var
Hayır ben takviyelerden kaynaklandığını düşünmüyorum. Kuş mantarı hala tam atabilmiş değil. Evet gelişme oldu ama tam iyileşme olmadı daha.
Hangi vitamin ve probiyotiği kullanıyorsunuz ? Şimdiye kadar kaç defa verildi ?

Siz kuştaki gelişmelerden bahsedin ilaç dozu az geliyor olabilir. Olumlu gelişmeler kilo alımı dışında neler ?

Siz kuştaki gelişmelerden bahsedin ilaç dozu az geliyor olabilir. Olumlu gelişmeler kilo alımı dışında neler ?
Dışkısı daha düzenli. tüylerini kabartıyor birde ufak tüyleri kendi gagasıyla çekiştiriyor. tüylerinin arasına baktıgımda kapsül tüyler çıkmış. 2 aydır felan uçmuyor zaten değişik birşey oldu ondan uzaklasınca ötüyor elimize alınca sevince susuyor :) . suanlık durum bu

Ona çinko, iyot ve omega 3 desteği vermelisiniz. Kenevir ve keten tohumu alıp ayrı bir kapta her birinden günlük 1 çay kaşığı verin. Yiyip yemediğini gözleyin. Ayrıca versele laga colombine tozu alın. Mineral desteği sağlar kuşa. Ayrıca ense damlası da uygulamanız iyi olur.

Ona çinko, iyot ve omega 3 desteği vermelisiniz. Kenevir ve keten tohumu alıp ayrı bir kapta her birinden günlük 1 çay kaşığı verin. Yiyip yemediğini gözleyin. Ayrıca versele laga colombine tozu alın. Mineral desteği sağlar kuşa. Ayrıca ense damlası da uygulamanız iyi olur.
Dediğinizi uygulayacam. Dün kursağı baya şişti hafiften bastırdık daha önce yapmıstık kustu taneli baya bi

Kursağı şiş miydi ? Çok ilginç hala mantar mı var kuşta. Kaç gün tedavi oldu kuş ?

Megabakteri olası
Megabacter ihtimali düşük. Megabacter daha çok mide ve bağırsağa yerleşir kursakta kolay kolay olmaz. Ben hiç rastlamadım mesela rastlayanı da duymadım.
E coli ihtimal dahilinde veya sindirim sisteminde başka bir bacteri olma ihtimali de var. Sindirim sistemi sekteye uğrayınca tüm kanal etkilenebiliyor. Hatta karaciğer veya böbrek rahatsızlığı da neden olabilir kursakta şişliğe.

Kuşun günlük ne kadar su içtiğini takip ede misiniz..

Geri